La campanya ja és història. I l’Iu-Tuber també. Tot va començar fa 15 dies amb la CUP al barri de Sants de BCN i tot ha acabat amb la CUP a Nou Barris, també a BCN.

Ha estat la campanya d'unes eleccions qualificades avui des de l'escenari del Pavelló de Virrei Amat d'il·legítimes i adulterades”. Però al Pavelló que, per cert, era ple a vessar, hi han passat més coses...

I ara, si li sembla, repassem algunes de les frases que han dit Mar Ampurdanés, Maria Rovira, Anna Gabriel, Eulàlia Reguant, Montse Castañé, Maria Sirvent i Carles Rovira. Les poso totes juntes, així de manera assembleària, per fer honor a la formació que les ha expressat. Frases molt semblants a les que es poden haver dit als actes que també avui la CUP ha fet a Alcanar, Reus, Sant Joan de Vilatorrada, Figueres i Balaguer: “Qui entri el 22-D per la porta de la Generalitat, que no oblidi l’1-O”, “Prou idealisme pensant que la República serà de ‘luz y de color’ o vindrà prenent un cafè amb Rajoy”, “Deixem de mirar els polítics i mirem qui escriu la història, que són els pobles”, “Arrimadas: es pot ser dona i defensar polítiques masclistes”, “Volem follar com ens doni la gana amb qui ens doni la gana”, “Bona nit Palestina”, “Qui ha d'anar a la presó és el Rei i la seva família, que són una colla de ‘vagos’”, “Són uns fills de... la Constitució”, “Per nosaltres res, per totes, tot”, “Hem vist la cara descoberta del lerrouixisme de Ciudadanos pagada per l’ibex i l'oligarquia”, “Per cada desinfecció, farem milers de bacteris antifeixistes, milions de virus rebels!” i “L'autonomisme ha mort i arriba el moment de les classes populars”.

Total, que veurem si l'autonomisme ha mort realment o no. De moment podem constatar que la que segur ja està morta del tot i enterrada és la campanya. Ha estat un plaer.