L'aparició de la sentència del cas Gürtel és una nova cortina de fum per intentar tapar la corrupció de l'independentisme supremacista racista lepenista terrorista. Prosoviètic.

Naturalment estic parlant de l'escorcoll que a primera hora d'avui han dut a terme 300 mil policies en centenars de seus de la Diputació de BCN i que ha acabat amb la detenció de milers d’indepes que han robat milions d'euros esterlins per poder pagar el procés del desafiament colpista. Tot i que al final del matí ha resultat que la cosa no havia anat ben bé així, però escolti, des de quan la veritat és allò que passa realment i no el que explica algú?

Total que, quina casualitat, oi? Miri que hi havia dies, eh, i justament avui surt la sentència del cas Gürtel... Ni demà, ni ahir, dia que Ciutadans i PNB, entre altres, aprovaven els pressupostos. No, no, avui. Per tapar aquest cas. No ho troba sospitós? Fot més pudor de socarrim que una calçotada a l'infern.

Però no aconseguiran callar la veritat. Per molt que ho intentin. D'entrada no podran tapar l'olfacte dels periodistes per ensumar les notícies que realment interessen a la gent. Per això aquest matí, molta estona abans que la policia escorcollés la seu de la Diputació de BCN (i abans que es desinflés el globus), a la porta de l'edifici principal de la Diputació de BCN ja hi havia més càmeres de TV que en un concert de Valtonyc a l'Audiència Nacional.

La llàstima ha estat que l'edifici on eren tots ells (i elles) no era l'edifici on passaven les coses. I la culpa és dels periodistes, que de vegades no ensumen bé els missatges que reben al mòbil i es despisten. Tots. I totes.

I, sí, també és cert que abans de començar l'operació ja s'havien filtrat xifres totals de detinguts i noms de persones que al final no s'han detingut, però ha estat un problema de matemàtiques. L'Esperit Sant ha fet córrer la xifra de 500 agents treballant en l'operació i 30 detinguts. Això ofereix un resultat de 16,6666 policies per cap, un número massa monòton. I en aquestes operacions cal espectacle, moviment, dinamisme. Amb 500 policies i només 29 detinguts, la ràtio passa a ser de 17,2413, un número preciós-preciós. Per tant, sobrava un detingut. I es treu i tal dia fotrà un any.

Per tant, això de la Gürtel ho han tret avui per tapar aquest cas escandalós que, ara sí, fa realitat el que va dir el passat 31 de gener l'escriptora i analista política Ana Rosa Quintana: “Hoy el procés ha muerto”.

I ja era hora, eh! Perquè Gürtel, que com molt bé ha dit Mariano Rajoy, “són casos absolutament aïllats” que van finançar il·legalment el PP i que van pagar sobresous en negre, però tampoc tant, va néixer per culpa del procés.

El PP veia que Espanya es trencava i, què va passar? Pels propis nervis de la situació, algunes persones es van equivocar en la manera de fer les coses, van escriure en un paper el que anava en un altre paper i, una cosa porta l'altra, acabes demanant comissions a canvi d'obres, la cosa es va complicant i un dia et trobes 47 milions d'euros en comptes de diversos paradisos fiscals. A qui no li ha passat? Miri, jo ahir mateix vaig anar a treure 20 euros del caixer, miro el saldo i, patapam!, hi tenia 60 milions d'euros que no recordava que tenia i per una cosa d'unes extorsions que havia fet fa temps i unes vulneracions del codi penal. En general. Ei, però és un cas aïllat de mi mateix. Avui no he comès cap delicte. Encara.

I és que aquí hi ha molta malícia i molta enveja contra el PP de Rajoy.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat