A l'espera de la declaració estel·lar d'aquest dimarts del tinent coronel de la Guàrdia Civil Daniel Baena, avui hi havia poc seguiment del judici del Suprem. I, de sobte, ha succeït això:   

Efectivament, amb tota la naturalitat del món i com si estigués dient una cosa molt normal i sabuda per tothom, el cap de l'operatiu de seguretat durant l'escorcoll a la Conselleria d'Economia ha explicat que ell, personalment, va trencar dos vidres dels famosos cotxes aparcats a la porta. I que va fer-ho per comprovar que les no menys famoses armes encara eren a lloc. Escolti, i no ha passat res!!!

O sigui: 1/ va ser un guàrdia civil qui va trencar diversos vidres dels cotxes devastats, dels cotxes destrossats pel tumult i per la massa que mirava amb un odi mai vist i que cridava consignes en català. Per tant, aquest guàrdia civil va col·laborar en la seva destrucció (en la dels cotxes, no en la seva pròpia de si mateix). Per tant, aquest home és un sediciós i un rebel? Sí? Marededéusenyor, on anirem a parar!, i 2/ aquest guàrdia civil potser desconeixia que els automòbils disposen d'una cosa anomenada porta. Serveix per accedir a l'interior del vehicle des de fora. I aquest invent està molt bé perquè permet no haver de trencar els vidres del cotxe cada cop que vols entrar-hi. Obres la porta i això t'evita passar-te el dia al lloc aquell d'en Carles, que és aquell de l'anunci que arregla els vidres. Ja sap, el de la cançoneta que diu “Carles canvia, Carles repara...”.

Però esperi, que resulta que al judici ens havien dit que les portes dels cotxes que havien estat deixats al mig del carrer amb les armes a dins, estaven obertes. Ara resulta que estaven tancades? Mmmm, em temo que algú té mala memòria. Serà per les cares d'odi mai vistes?

Ah, i en dies passats, i per justificar que les portes dels cotxes estiguessin obertes, també ens van dir que les famoses armes eren del tipus antiavalots. Vaja, que eren armes llargues, sí, però no gaire. En canvi avui ha resultat que dins de les portes tancades hi havia fusells CETME, carregadors i material divers. Però si tot això em neguiteja molt, el que m'inquieta de tal manera que ja em pica tot és el trencament dels vidres dels cotxes. Si les portes estaven tancades, per què va trencar-los? A veure, si jo arribo a casa meva i la porta està tancada, no rebento els vidres de les finestres per entrar a veure si m'han robat. Si la porta està tancada vol dir que ningú hi ha entrat a robar. Doncs bé, aquest senyor va veure les portes tancades i en comptes de dir-se a si mateix: "tot està en ordre", va decidir rebentar els vidres.

Cada cop tinc més ganes de veure els vídeos, inclòs aquest, que deu estar gravat per les càmeres de seguretat de la conselleria. I on, segur, hi apreciarem el moment en què el declarant d'avui actua com si fos un sediciós i un rebel qualsevol. Ai calli, que ni Llarena ni la fiscalia han aportat els vídeos de la conselleria... Segurament per la pròpia devastació de la cosa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat