Els vehicles policials que van resultar destrossats el 20-S davant la conselleria d'Economia no només van ser danyats pels manifestants. Així es desprén si més no de la darrera i sorprenent resposta de l'agent B35974S, encarregat de la seguretat del dispositiu, a Jordi Pina, l'advocat de Jordi Sànchez.

"Quan va sortir de la conselleria a altes hores de la matinada per acostar-se als vehicles policials, va trencar amb un mall algun dels vidres per comprovar el contingut del que hi havia dins del vehicle policial?", ha preguntat Pina.

"Sí, dos", ha respost l'agent.

Pina ha subratllat, de nou, com ja va fer la passada setmana diferències entre la declaració de l'agent i les seves paraules durant la instrucció. En particular, pel que fa la referència a gestos amenaçadors dels concentrats, o insults. 

Així mateix, les defenses han contrarestat la situació d'altíssim risc que han assenyalat els dos testimonis que han comparegut avui al Congrés amb el fet que hi havia treballant pintors o guixaires en una de les plantes de l'edifici i ho van continuar fent amb normalitat.

Igualment, s'ha subratllat el diàleg que s'havia establert entre Sànchez i Jordi Cuixart amb el responsable del dispositiu policial, al qual fins i tot van donar els seus telèfons.