Ho ha confirmat un oficial de la marina dels EUA: els tres vídeos fets públics pel New York Times els anys 2017 i 2018 on pilots de l'exèrcit d'aquell país perseguien ovnis... SÓN REALS! Naturalment si hi ha ovni (objecte volador no identificat), vol dir que hi ha algú conduint-lo, però sense entrar a les ciutats, que aquests vehicles espacials contaminen molt.

O sigui, existeixen els éssers verds i amb antenes que, com les Verges, només se'ls apareixen a persones que quan parlen no concorden singulars amb plurals (“Ver a la Virgen ha sido apocalípticos”) o bé empren temps verbals complexos (“Si fueres venido, fueres visto extraterritas”).

¿Qui ens garanteix, però, que els ovnis no només circulen pels nostres caps sinó que fa temps que han aterrat i han dipositat éssers de més enllà de Ganímides arreu de carrers i places? Si fos així, es confirmaria la sospita: estem en mans d’extraterrites. I això ho explicaria tot. I més. En posem un exemple? El judici contra l'independentisme només s'entén des de l’extraterrisme (constitucional) més radical.

Un dels quatre fiscals que van acusar els líders indepes de delictes absolutament marcians va pel món dient la data de la sentència amb una seguretat total i absoluta. Com pot ser que ell, que forma part de l'engranatge de l'Estat però no és el jutge, que per cert també forma part de l'engranatge de l'Estat, sàpiga la data amb tanta seguretat? Doncs per la separació de poders de la telepatia extraterrita, per descomptat.

Passa el mateix amb les acusacions d'aquest il·lustre senyor fiscal i dels seus altres tres col·legues durant el judici. ¿Com és possible empresonar unes persones acusades de malversació sense aportar cap prova que demostri l'ús de fons públics? Doncs per l'acció de la transmissió cutània involuntària de la pols interestel·lar que arrosseguen els ovnis de fàbrica i que escampen per l'estratosfera en forma d'aspersió.

¿Com es pot afirmar que l’1-O o el 20-S a Catalunya van existir actes violents que van desembocar en un cop d'estat i no oferir-ne cap prova? Doncs per l'efecte de l'òrbita d'en Ross 128b, el segon exoplaneta més pròxim a la Terra. Situat a només 11 anys llum de distància, és l'àrea de servei on paren les naus que arriben de tot l'univers abans de fer l'últim tram del viatge. Vaja, que seria com el Bruc o la Porta Catalana.  

¿Com es pot argumentar que el 20-S va haver-hi un alçament tumultuari? I com es pot afirmar que usant la violència es va impedir realitzar un mandat judicial que és evident va ser realitzat? Coi, per l'acció dels materials amb els quals estan fabricats els ovnis. Estem parlant de la florolita de fariñato, de la manfarsta de pariku i del pertorbirat de mujkluderoka, que al moment d'entrar a l'atmosfera desprenen micropartícules que provoquen l'efecte ventoseta.

¿I com és possible que un munt de guàrdies civils declaressin que l’1 d'octubre havien vist unes mirades d'odi que ni al País Basc de l'època en què els mataven com a mosques? Abducció col·lectiva per cooptació inversa.

Per tant, ciutadans i ciutadanes, agraïm (molt) a l'oficial de la marina dels EUA la confirmació que ho explica tot. I més.