En Miquel Ramos (@Miquel_R) ha publicat avui a La Marea aquest vídeo:

Això és intolerable. Vergonyós. Fastigós. Repugnant. I repulsiu. I més coses que em callo. Naturalment parlo del muntatge del tal Ramos. Ell diu que les imatges són de la celebració que el 2019 va fer la brigada paracaigudista amb seu a Paracuellos del Jarama el dia de la Immaculada Concepció de Maria, patrona de les tropes d'infanteria. Però el que no diu és que les mostres d'alegria que s'observen per part dels animosos joves que hi surten no són salutacions nazis, com ell afirma, sinó a la Verge. Però ha manipulat el vídeo i ha tret la part en que a la Imma se la veu plena de gràcia, que és com es presenta sempre. Concretament era a la part superior dreta de la imatge i com a mostra d'agraïment per la devoció que aquests xicots li han manifestat repetidament. I, vostè al vídeo hi veu a la Verge? No, oi? Pregunti-li, pregunti-li al Ramos amb quin programa l’ha fet desaparèixer.

També afirma (en Ramos, no la Verge) que la cançó que sona és “Primavera”, una peça que la banda de rock neonazi Estirpe Imperial li va dedicar a la División Azul i que és una versió de la Katiusha russa “adaptada pels soldats espanyols durant la seva participació a la Segona Guerra Mundial a les ordres del III Reich”. Però, a mi qui m'assegura que a l'original no hi sonés el Rosó, per exemple? Si ha fet desaparèixer la Verge, també pot haver manipulat la música, no?

I escolti, en tot cas, què passa? És que cantar-li a la División Azul és una cosa dolenta? Perdoni, però va combatre contra els comunistes. Sí, al costat dels nazis, però contra la URSS. I mai va perdre cap batalla ni va cedir un metre de terreny, cosa que va deixar bocabadats als alemanys. De fet, encara avui en parlen. I, en tot cas, quan la Guàrdia Civil va desmantellar la perillosa trama terrorista-colpista-chavista-deBildu organitzada per David Madí, Oriol Soler i Xavier Vendrell, quin nom li va posar a l'operació? Volkhov! Com la batalla més famosa de la División Azul. I, vostè ha vist que hagi passat res per haver fet aquesta simpàtica tria? Al contrari. Per tant, nom coooorrecte! Operació correcta, División Azul correcta i tot correcte.

I, oi que vam quedar que el xat aquell on deien que calia afusellar 26 milions d'espanyols eren quatre avis que van fer el més normal del món? Sí, perquè, que aixequi el seu CETME (o el seu Kalàixnikov) qui no hagi tingut ganes d'afusellar gent en un xat. Al dels pares i mares de la classe dels dofins el dia que cal triar el regal de Nadal de la senyoreta, per exemple. Doncs bé, si allò eren quatre tronats, això d'ara és una mostra d'amor per la Verge. I, ésclar, això molesta als comunistes com en Ramos, que pretén adoctrinar la valenta i sana joventut espanyola.

Sí, sí, adoctrinar-los en l'odi a les manifestacions religioses espontànies que surten del cor i en el menyspreu per les gestes que són un símbol de patriotisme constitucional pels homes de bé que es vesteixen pels peus. Davant això només queda una opció, demanda al Suprem contra el tal Ramos pels delictes d'ofenses, odi, prevaricació, manipulació genètica, inviolabilitat de domicili, matrimoni il·legal i un delicte contra la flora i la fauna. Sí, aquests cinc últims poden sonar estranys, però a l'hora de condemnar-lo el delicte tant se val. Sobretot quan se'l jutjarà les vegades que calgui, fins que surti molt culpable. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat