Quina vergonya això d'Europa! Però, qui s'han cregut que són? Però, qui són ells per posar en dubte la immaculada justícia política espanyola? De la justícia espanyola només n'ha de poder opinar la justícia espanyola. On és la independència judicial? Què ha de dir Europa sobre Espanya? Com si Espanya fos Europa... A veure si comencem a tenir-ho clar, als referèndums regionals hem de votar-hi tots, però de les nostres decisions judicials només n'hem de poder parlar nosaltres.

¿Què és això que el primer que passi per la porta del Tribunal Suprem s'atreveixi a criticar el recte procedir de les nostres institucions, que ens hem donat entre tots? I li diré més: Què coi és el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE)? Doncs jo li diré, una banda d'arreplegats que només volen fer mal a Espanya (Viva!) i destruir-la. Però si ja ho diuen les pròpies sigles: UETA. Són uns comunistes-marxistesleninistes-terroristes-populistes-colpistes-hispanòfobs-gihadistes-masons-ysiellostienenONUnosotrostenemosdos.

Però no perdem la calma i no tornem a bombardejar BCN. Al menys de moment. I no, no entrem tampoc per la Diagonal. Encara. I si ho fem, vigilem amb el radar que hi ha davant del Palau de Congressos, que et penses que el radar està abans i no, està allà.

La decisió del TJUE, que és un afront a la sobirania espanyola, no diu el que diuen els terroristes que diu sinó el que nosaltres diem que diu. No, la decisió del tribunalet regional aquest de Luxemburg no és cap victòria. Junqueras continua sent un delinqüent, perquè ho diem nosaltres. I això de la immunitat no vol dir impunitat. Ni llibertinatge. Ni barra lliure al colpisme. Ni atacar la nostra sobirania. Ni atrevir-se a dur-nos la contraria.

I, ¿on ho diu la sentència que Junqueras hagi de sortir en llibertat, eh? On? Enlloc. A més, ja l'hem jutjat i l'hem condemnat, oi? Aaaah, doncs habel pidio muet·te! A més, en un acte de generositat immaculat, podent fer detenir la defensa i acusar-la de terrorisme, donem cinc dies a les parts perquè diguin coses. Volen un exemple més evident de justícia justa i garantista?

Però escolti, no perdem més el temps en temes que no interessen a la gent i parlem de la qüestió que realment preocupa avui als ciutadans honestos. Naturalment m'estic referint al revés de la justícia independent de veritat al colpista Torra i als seus sequaços. Torra va penjar una pancarta -molt lletja, per cert-, no va voler treure-la, va desobeir-nos i a més va fer mofa i befa de la nostra decisió. Com és evident, ara ha de pagar aquesta actitud, que hauria d'haver-lo dut a la presó amb una condemna de cadena perpètua, circumstància que va evitar -un cop més- la nostra generositat infinita. Però ha de pagar pel que va fer.

Quedem-nos, doncs, amb aquesta important decisió que hem pres i no amb notícies menors com la del TJUE, unes sigles que -a més- semblen un plat de la cuina mexicana. Quedem-nos, doncs, amb la sentència sobre la inhabilitació del colpista Torra, sobretot perquè justament per poder quedar-nos amb aquesta notícia i no amb l'altra, l'hem fet pública avui i no en qualsevol dels altres dies que podríem haver-ho fet.

I, en referència a això del TJUE, només puc afegir el que els espanyols que es vesteixen pels peus han fet córrer avui i que serà, a partir d'ara, un dels grans debats que servirà per tapar això de Luxemburg. Ah, i a més en anglés, l'idioma oficial de Gibraltar:

Espexit