De vegades passa. Vols criticar durament algú i acabes fent-li la més gran de les lloances. Va succeir dijous a la portada del diari ABC. Pretenia ser una censura demolidora a les polítiques de Pedro Sánchez i més d'un lector devia estressar-se per tot el que ha fet aquest home en només 40 dies. A part que li adjudiquen decisions amb els quals pots ser de dretes i lector de l'ABC i estar-hi completament d'acord. 

Però, mirem-nos el conjunt de la cosa: 

I ara analitzem els diferents punts que per la línia editorial del diari són anatema. La primera decisió implica una aposta per l'ensenyament públic front el concertat. 

Bé, si fos al revés, que Sánchez arraconés l'ensenyament públic, significaria que molta gent que no pot pagar una escola concertada tindria menys possibilitats de poder accedir a l'ensenyament. I del que es tracta és que tothom pugui estudiar, no? Tingui diners o no, no? Per tant, primer èxit.

Segona decisió:

Als països europeus més avançats, la religió és una assignatura "devaluada", efectivament. I més encara a la que es refereix l'ABC, que és l'assignatura de religió cristiana catòlica. I bàsicament ho està perquè cada cop hi ha més nens que professen altres religions i, per tant, en cas que la religió estigui als plans d'estudi, s'imparteix com un concepte global i no com l'adoctrinament d'una de les religions. Segon èxit

Tercera decisió:

Suposant que això fos així, resulta que la majoria del Congreso de los Diputados ha fet president Pedro Sánchez precisament per acabar amb la idea d'Espanya que defensen PP i Ciutadans. Doncs bé si; insisteixo, en cas que això fos així, que Sánchez estigués debilitant la idea d'Espanya; simplement estaria obeint el mandat de la majoria. Tercer èxit fruit de la seva coherència.

Quarta decisió:

Bé, en aquest cas Sánchez estaria complint la llei. Ni més ni menys. A banda que ETA ja no existeix, cosa que per molts va ser un disgust però realitat que aquests mateixos haurien de recordar més sovint. Quart èxit, si és que a complir la llei en podem dir "èxit". 

Cinquena decisió:

Impecable. Qualsevol persona amb un mínim d'interès per la justícia ha d'estar d'acord en que s'aclareixin els crims del franquisme. Els crims en general, també, però ja que el franquisme encara no ha passat pel sedàs de la justícia, seria moment d'anar-s'hi posant. Cinquè èxit.

Sisena decisió:

Novament impecable. I el que és increïble és que 1/ això no fos ja una realitat a la nostra societat i 2/ que un govern hagi de legislar per dir-los als homes que quan una dona diu que no, la resposta no és ni violar-la, ni abusar d'ella. Però, esclar, quan estem més pendents d'ensenyar religió cristiana catòlica que d'educar la canalla en el respecte a la dona, després no tenim temps de tot i passa el què passa.

Aquesta és una decisió amb la qual hi ha d'estar d'acord en 99,9999999999999999999999999999999% dels espanyols, els lectors de l'ABC inclosos. I, naturalment hi queden fora els 5 de La Manada, inclosos el militar i el guàrdia civil.

Setena decisió:

Tal com han anat les coses a Espanya, ha de ser molt complicat trobar algú que estigui a favor de treure impostos a la banca i a les tecnològiques. Per tant, per milions d'espanyols, aquesta decisió no només és encertada sinó que l'aplaudeixen amb les orelles.

I vuitena i última decisió de destaca l'ABC de dijous en portada:

Bé, més enllà d'ideologies i d'idees de gent que encara menja pinya al kirsch i dàtils amb bacó, a punt de complir el primer quart del segle XXI existeix un gran consens en que, o anem cap a la producció d'energia el més neta possible o que no generi residus potencialment perillosos durant segles i anem cap a l'eliminació dels combustibles fòssils o no anirem enlloc perquè això fotrà un pet com un aglà. Siguis de dretes, d'esquerres o soci del club de golf "El genyo".

Per tant, i resumint... Segons l'ABC, És un ocell? És un avió? Noooo, és SuperSànchez!!! 

I ara vostè em dirà; "Escolti, senyor ajuntalletres, però si el lector de l'ABC precisament estarà encantat amb la crítica". Sí, segurament, però des del primer dia un dels grans arguments de la dreta contra Pedro Sánchez era que presidia un govern de fum que amb prou feines podria sobreviure. Coi, doncs per ser que és fum, la quantitat de feina feta que el gran diari de dretes li atribueix a Sánchez. No està malament. I en només 40 dies. No vull ni pensar que haurà fet el govern del fum quan porti un any al poder. Segons l'ABC, esclar.

Bé, a banda de fer-li una gran campanya al PSOE perquè molts votants de centre i centre esquerre que havien marxat cap a Ciutadans, i que cada cop més la troben una formació més radical, enfadada amb el món i maleducada, tornin al partit pel qual fa un mes i mig ningú donava ni un cèntim d'euro.

Em jugo un pèsol que Pedro Sánchez s'ha penjat la portada al despatx. I ves que no l'utilitzi com a cartell electoral!