Era lògic que el següent pas fos aquest. És que, esclar, després de l'escàndol majúscul succeït al programa “Atrapa'm si pots” de TV3, no hi havia cap altra opció. Una immoralitat més per a la llista d'aquesta televisió totalitària que va ser convenientment denunciada amb inusitada valentia per un regidor de Ciutadans que, segurament per error, tenia sintonitzat aquest canal i va haver de suportar una imatge vergonyant. Un moment consistent en que en un concurs de la cadena, on a les bases per poder participar-hi hi ha escrit que les respostes a les preguntes plantejades als concursants han de fer-se en català perquè és un dels objectius del concurs, doncs resulta que a una nena no se li va acceptar una resposta... no feta en català! IN-TO-LE-RA-BLE!

Però.. però... com pot ser que no s'accepti una cosa que no es pot acceptar perquè l'essència de la cosa que ens ocupa es fonamenta precisament en no acceptar-la? Ho veuen com són una secta adoctrinadora? És com si en un espai patrocinat pels supermercats Maria Antònia pretenguessin que hi sortís publicitat dels supermercats Maria Antònia i no l'amo de la cadena Martetes -la seva gran competència- cagant-se en els supermercats Maria Antònia. Si és que...

Però bé, perquè quedi clar, veiem el moment:

Però, no se'n vagi perquè ara és quan la cosa millora del tot. Resulta que la líder de Ciutadà (sí, han perdut el plural perquè ara mateix els en queda només un), va fer una d'aquelles piulades insuperables on resulta que Otegi cuina pasta amb guàrdies civils. O una cosa semblant.

 

Arrimadas

I és d'aquesta manera com queda definitivament desemmascarada la maniobra coneguda com Blat Țepeș l'Empalador o Blat Dràcula, el príncep de les tenebres que mossega nens de la secta de l’InfoK i on la paraula que hauria d'haver-se acceptat de manera obligatòria hauria d'haver estat “trigo” de “No te digo trigo por no llamarte Rodrigo, jaaarl auanemoooor de jarenaurrr”.

Quin serà ara el següent pas del que li’n parlava a l’inici? Bé, si un concurs que neix en una televisió en català i basat en respostes fetes en llengua catalana ha d'acceptar respostes en castellà espanyol, darrera vénen la resta de canvis lògics i en consonància amb aquest.

Per tant els Premis Sant Jordi, Josep Pla, Sant Joan, Prudenci Bertrana, Ramon Llull, el Cerverí de lletres de cançons i els Octubre, a partir d'ara acceptaran obres en castellà espanyol. A més, les Creus de Sant Jordi tindran forma de mitja lluna triangular, els premis Gaudí de cinema premiaran arquitectes albanesos, Djokovic jugarà a Austràlia a tennis de taula sobre gel, la variant Òmicron serà declarada malaltia de la pell, Gerard Piqué només podrà fotre mastegots per twitter amb temes referits al Real Madrid, Umitití serà Pilota d'Or i, el més important!!!... Paraulògic, aquest joc basat en trobar el màxim de paraules en català, haurà d'acceptar també paraules en castellà espanyol.

Pel que fa al concurs “Atrápame si tienes güebos”, presentat per Luciano Herrero, a partir d'ara haurà de fer en cada programa aquestes tres preguntes: Els diputats de Ciutadà aviat cabran en una moto, en un patinet o en una capsa de sabates? Quants militants perdrà Ciutadà avui? I, ¿a les seus del partit, què creu que hi muntaran en breu, videoclubs, una cadena de locals de topless o bars de menjar per emportar especialitzats en còctel de gambes a granel i síndria amb xopped?