Aquesta setmana La Sexta va retirar del seu servei a la carta el vídeo del programa “El Intermedio” on Dani Mateo feia un gag mocant-se amb la bandera espanyola. 

Fa un parell de setmanes, TVE va demanar perdó a La Falange perquè un dels concursants, Dave, va dir durant un assaig “Jo me he cagat en la Falange” i la directora de l'acadèmia, Noemí Galera, li va respondre “En aquests també m'hi cago jo. I si no, que vinguin”.  

I amb aquest panorama d'autocensura, avui hem sabut que twitter ha suspès durant una setmana el compte de Hermann Tertsch, cosa que ha enfurismat molt els seus amics:

Hermann 1

Ell afirma que tot s'ha degut a "una piulada inofensiva sobre la ministra de justícia" i, de seguida, ha començat a vomitar el seu discurs victimista consistent en dir que "a twitter hi ha una màfia de l'extrema esquerra que té tècniques per fer campanyes contra gent i aconseguir la reacció de la xarxa perquè imposi el tancament de comptes". 

Segurament aquesta màfia és la mateixa que va obligar-lo l'any 2012 a gravar la crònica sobre com havia anat una jornada de vaga abans que la vaga comencés...

Hermann 00

Hermann 01

Però, ¿qui és realment aquest Hermann Tertsch que col·labora en diversos mitjans de comunicació i que destaca per ser una persona molt maleducada i que ha demostrat diverses vegades ser un ésser menyspreable? Doncs és un individu que aquest estiu va veure aquesta piulada...

Hermann 2

... i, confonent el conill Fidel amb el dictador Fidel, el de Cuba, va aprofitar per recordar-nos que ell és franquista:

Hermann 3

La pífia va ser tan monumental que va haver d'esborrar la piulada. Com també va haver d'esborrar aquesta altra:

Hermann 5

I, per què va haver de fer-ho? Perquè la coordinadora de Podemos a Andalusia, Teresa Rodríguez, mai va dir el que ell li adjudicava haver dit sobre la Verge, Crist i Déu. Aquest cop la situació va resoldre's de la següent manera, i amb la pròpia interessada:

Hermann 6

Hermann 7

Tampoc va estar encertat fent aquesta altra piulada:

Hermann 9

Lamentablement pel senyor Tertsch, la cita no era de Pablo Iglesias sinó del Che Guevara. 

Però la seva mala sort a twitter no té límits...

Hermann 10

En canvi, hi ha piulades que no les esborra i que queden per sempre més perquè tothom les vegi:

Hermann 11

El problema és que quan segons quines piulades queden, tenen conseqüències:

Hermann 8 I ara és quan vostè em pregunta: "però, cal o no cal censurar aquest individu a twitter?". Bé, doncs aquest personatge té dret a dir el que vulgui, mentre no vulneri el codi penal. I si ho fa, el càstig ha de ser proporcional. El problema és que a aquest senyor el contracten en diversos mitjans de comunicació pretesament seriosos, precisament perquè el segell de la casa és fer i dir les coses que acaba vostè de llegir. Si ningú el contractés, potser el senyor Hermann Tertsch deixaria de dir i de fer coses molt estranyes.