Efectivament, la societat està totalment dividida. Concretament entre els que ens hem de justificar per evitar al màxim que manipulin el que diem i escrivim i els que tenen carta blanca per dir i escriure les barbaritats que vulguin i mai no els passa res. Ni tan sols una petita querelleta sense importància que servís perquè visitessin els jutjats que altres coneixem tan bé. Per tant, repetiré el que ja ha quedat escrit altres cops: no estic gens d'acord amb algunes de les coses que ha escrit el president Torra i crec que podria haver-se estalviat l'assistència a alguns homenatges. I també crec que algunes de les coses que se li atribueixen són manipulacions de frases seves tretes de context. I no, no el considero un supremacista, ni un xenòfob, ni tot el que se li ha dit aquests dies. I encara crec més: n'hi ha uns quants (i unes quantes) que van massa crescudets (i crescudetes) i que haurien de calmar-se. Si ja sé que ara tot s'hi val per donar gust al brou, però llençar a l'olla rodes de molí i indecència intel·lectual és passar-se de la ratlla.

Fet l'aclariment pertinent, avui és un d'aquells dies que dubtes si escriure del tema que creus que has d'escriure. Et planteges no dir res perquè citar-los és fer-los propaganda, però al final penses: això s'ha de denunciar i la gent ha de saber a quin joc estan jugant alguns i fins on estan disposats a arribar. 

Fa dies que el president Torra és insultat per terra mar i Twitter (la frase és d'en Carles Capdevila). I d'una forma i manera absolutament desbordada. És un concurs a veure qui l'insulta més i amb més odi, racisme, xenofòbia, supremacisme i ràbia. A ell i als catalans en general. I el més interessant és observar que qui ho fa diu que ho fa per denunciar l'odi, el racisme, la xenofòbia, el supremacisme i la ràbia que diuen que el president manifesta en la ja famoses piulades i els no menys famosos articles. Tant li fot que el 99% dels que s'apunten a la destrucció sense pietat de la persona ni s'hagin llegit les piulades ni s'hagin llegit els articles. Alguns per falta de temps, altres per mandra i molts perquè van justets de comprensió lectora i potser els esclataria el crani. 

Però com que a l'abocador no paren d'arribar-hi camions plens i la muntanya de brossa sempre augmenta, així va ser com fa uns dies un individu que actualment publica al diari ABC va fer aquesta piulada. 

Els cercles negres a sobre de la cara dels familiars del president els hi he posat jo. Ell va publicar la foto tal qual, usant la discapacitat d'una de les filles de Torra per atacar-lo a ell. La jugada era tan repugnant que fins i tot alguns usuaris de la seva corda li van retreure. Tertsch, com que és dels que no tenen mesura quan es passen de la ratlla, encara va fer-se el milhomes:

Com haurà comprovat, el nivell és tan elevat que un senyor que passa per ser capaç de fer subjecte, verb i predicat és incapaç de saber que el cognom del president és Torra i no Torrá. Bé, el cas és que a l'il·lustre piulaire li van ploure moltes crítiques, algunes tan memorables que insultaven els catalans indepes, els unionistes, els equidistants i els que no són cap d'aquestes coses. I fins i tot als que no són encara a Catalunya...

Sí, aquesta foto també l'he tapat jo amb un cercle perquè l'autor de la piulada la va treure del compte de la nena i la va penjar tal qual. Total, que la cosa devia complicar-se-li tant al senyor Tertsch que va acabar esborrant la piulada sense dir res i com si res hagués passat. Això demostra que més que un milhomes és un mildodotis. Però la foto ja era a la xarxa i uns quants trols professionals van aprofitar per demostrar quina mena de gent són: 

A veure, poc podíem esperar de deixalles humanes que aprofiten l'anonimat per humiliar una nena amb una discapacitat física que, per cert, ha hagut de tancar el seu compte a twitter per culpa de l'assetjament. Ara bé, d'algú que es fa dir periodista i que publica en un diari com l'ABC hauríem d'esperar una miqueta més de nivell humà, no? ¿Tant d'odi acumula Hermann Tertsch que ha d'humiliar una nena malalta per poder criticar el pare de la criatura? ¿Tan baix és el seu nivell neuronal que ha de caure en aquesta baixesa? I tan covard és que després ha d'esborrar la piulada sense demanar ni disculpes?

Però és el que li deia, en una societat totalment dividida ningú avisarà Hermann Tersch que quan et passes de la ratlla, és molt millor deixar el mòbil i twitter ben lluny de tu.