La Seguretat Social ha començat a aplicar aquest mes un augment en la quota dels autònoms que va ser aprovat el desembre del 2018 i que oscil·la entre els tres i els dotze euros. O sigui, en plena pandèmia, amb centenars de milers d'autònoms que actualment tenen el seu negoci tancat i vénen de mesos de persianes abaixades, i amb centenars de milers d'autònoms més amb reduccions molt importants de la seva recaptació, ara, justament ara, pugen la quota. SEN-SA-CI-O-NAL!

Però no se'n vagi encara perquè no es pot perdre l'espectacle de les majorets, l'elefant rosa i l'home que ho tenia tot doble. Resulta que aquest augment havia d'haver entrat en vigor a data 1 de gener. Però -diu la Tresoreria de la Seguretat Social (TSS)- que amb la cosa del virus ho van deixar estar. Fins ara. I és ara quan em faig una consideració a mi mateix: Però si al gener no hi havia COVID. Però si la COVID va començar a mitjans de març! Déu meu, no sé interpretar calendaris!!!

I mentre, a la pista 2 el faquir que dormia a sobre d'un llit fet amb deu mil soldats russos i que arriba en forma de repicó de picarols. Sí, perquè si llegim la nota de la TSS diu que “fins ara els autònoms pagaven el 30% de la seva base de cotització, sent que des del gener havien d'haver abonat l'import corresponent al 30,3% de la seva base, aquest increment del 0,3%...”, PATAPAM! Això fot pudor d'un efecte retroactiu tan gruixut com la capa de maquillatge de Donald Trump. I tenint en compte que des del gener a l'octubre hi van 10 mesos, es tradueix en un augment d'entre 30 i 120 euros. Una quantitat molt bonica quan aquest any, anant bé, molts autònoms han pogut facturar la meitat del mesos, molts dels quals a mig gas. I ja veurem novembre i desembre. ES-PEC-TA-CU-LAR!!!

Però l’Estat està de pega, noi. Just la setmana que entra en vigor un augment en les quotes dels que no ingressen un euro i que, casualment, han de seguir pagant aquesta quota, i els lloguers dels locals, i les despeses de manteniment... doncs va i a la pista tres ja hi tenim els coneguts mundialment Geeermaaaans Castooor, una hemorràgia de riallades garantides!!! És que miri que ens n'hem fet tips de riure amb aquesta gent, eh. Cada cop que surten estem dies que no podem parar. I ara amb... ha, ha, ha, perdoni, és que no puc evitar-ho... li deia que, ha, ha, ha i reha!!! Vostè no em veu però estic pel terra!!! Rebolcant-me com una croqueta de rostit!!! Esperi que respiro a veure si puc parar de riure i continuar escrivint... Sembla que ara sí. No, que el Tribunal Suprem... HA, HA, HA I INFINIT DE HA!!!... ja veurà quina gràcia... No, que ha reconegut el dret del Banc de Santander, CaixaBank i Bankia a cobrar, justament ara, els 1.350 milions d'euros que van avançar per poder indemnitzar l'empresa ACS de Florentino Pérez pel tancament del magatzem de gas Castor, aquell que provocava terratrèmols a la zona d'Alcanar. Recorda, oi?

La mateixa setmana que la Casa del Rei ha augmentat el seu pressupost en un 6,9%... HA, HA, HA!!! BRU-TAL-MENT HI-LA-RANT!!! I que el Gobierno més d'esquerres de la galàxia s'ha apujat el sou un 0,9%, HOOOOSTIA, estic a punt de tenir un infart de tant riure!!! És boníssim!!! Doni'm un petit momentet, a veure si em puc refer... No, per dir-li una coseta als autònoms... Escolteu, sou conscients que sou uns desgraciats i uns passerells, oi? Ha, ha, ha!!! Doncs res, Bon Nadal!!!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat