Ara resulta que, segons el PP, tot això del màster de Cristina Cifuentes és culpa “d'una trama delictiva del PSOE”, que seria qui ho ha filtrat. El problema és que van més aviat escassos de proves. I per obtenir-ne han fet una cosa que és SU-PER-LA-TI-VA!!! Han posat un anunci a Twitter, com qui vol vendre's un microones a què no li tanca bé la porta o comprar-se una dentadura postissa de segona mà:

Però, a veure una cosa, fins i tot per intentar prendre'ns el pèl, hi hauria d'haver límits. Sobretot per part de qui ho intenta. Escolti, és que m'és igual que ho hagi filtrat el PSOE, Mickey Mouse, el petit Nicolás o la gosseta Laika. Hi ha hagut frau o no? El tema és aquest, no qui ha aconseguit o ha deixat d'aconseguir la informació. És que, a més, tot és molt senzill:

- ¿Existeix el treball de final de màster? Sí o no? Si és que sí, ensenyin-lo d'una vegada i s'haurà acabat la història. Mentre no hi hagi treball de final de màster, aquí no hi ha hagut màster. I si no hi ha hagut màster, a callar, a dimitir, i a deixar de molestar, que aquí hi ha gent que té feina, escolti.

- ¿Han estat falsificades les firmes de diverses persones en diversos documents públics? Sí o no? Si és que sí, doncs a afrontar les penes de presó, perquè la falsificació d'un document públic és un delicte penal. I si és que no, doncs ja tarden a presentar les proves que els exoneren.

- ¿És cert que a l'expedient de la senyora Cifuentes hi consten tres excel·lents i dos notables en assignatures que van ser impartides abans de matricular-se? Sí o no?

- És veritat que dos anys després d'haver acabat el màster, van ser canviades del seu expedient acadèmic les notes de dues assignatures?

- Quan presenta com a prova de dir la veritat haver-se matriculat al màster i haver pagat la matrícula, per qui ens pren? Home (i dona) és que només faltaria, a més, que no s'hagués matriculat ni hagués pagat la matrícula. Ja seria de traca i mocador!!!

Per tant, si tenen les proves, les presenten. I si no les tenen, prou d'insultar la nostra intel·ligència amb cortines de fum de P4 i prou d'enredar amb el PSOE, amb Manolo el del Bombo o amb qui sigui.

Ah, i un parell de dubtes adreçats a la gent que va aplaudir dempeus Cifuentes aquest cap de setmana a la convenció del PP a Sevilla: 1/ què aplaudien exactament? La mentida, la manipulació o la cortina de fum? I 2/ què pretenien exactament mostrant-nos públicament un suport forçadament exagerat? És que, no sé si ho saben, però vist des de fora s'interpreta com que els sembla bé el que ha fet la senyora Cifuentes. I crec, i desitjo que sigui així, que tots els que aplaudien condemnen la mentida, el frau i la falsificació. Sigui de qui sigui.