Aquest dimarts, Catalunya desafiarà novament la legalitat i mossegarà la mà estesa que amablement l'ofereix l’Operació Diàleg. Sí, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Raül Romeva se’n van al Parlament Europeu a violentar les institucions i a fer un cop d'Estat. La conferència en la que participaran es titula “The catalan referendum”, i amb això ja queden clares les intencions.

Per sort, el Gobierno espanyol ja ha pres un seguit de mesures per contraprogramar aquest “órdago secessionista”. De moment només ha transcendit que Antonio Tajani, nou president del Parlament i del PP europeu, ha convocat a la mateixa hora una trobada amb tots els ambaixadors acreditats a Brussel·les. Però aquesta columna ha pogut saber que es preparen altres actes.

Diversos agents del CNI, disfressats de becaris, es faran passar per tècnics de manteniment i, infiltrats a la sala on els catalans celebren l'acte, començaran a fer veure que reparen alguna cosa. I quan s'ajupin per procedir, mostraran al públic la típica guardiola que sempre s'acaba veient en aquests casos al final de l'esquena quan els pantalons tiben. Això provocarà la fugida dels assistents i la lògica suspensió de l'acte.

Si fallés, el PP europeu ha previst també convocar a la mateixa hora divertides activitats festives com un Mannequin Challenge, una Flashmob, un Lipdub i un Ice Bucket Challenge, que és allò tan bonic de llançar-se un cubell d'aigua pel cap i sense saber-ne els motius.

A la sala de Cunyats del Parlament Europeu hi faran una marató de programes de Bertín Osborne que s’anirà salpebrant amb un extens ventall de propostes de debat pels assistents com: “Ara t'explico jo a tu per què l'electricitat és tan cara”,  “Ronald Trumps i la Xina”, “Tots els polítics són uns lladres”, “Para cava bueno, el extremeño”. “El perruquer d’Arcadi Espada és indepe, segur”,  “Podemos i el carril bici”, “Veneçuela encara és notícia, però ja una miqueta menys”, “El meu nebot és youtuber i guanya milions” i “Al Álex Gijaba este le metía yo a hacer carreteras y verías tu”. Entre debat i debat es proposaran diversos maridatges de gin tònics amb xarop de Mòdena.

I per obrir al màxim les possibilitats de lleure per contraprogramar la guerra bruta catalana, també hi haurà una trobada d'afeccionats a les sèries amb la ponència titulada: “Ja heu vist Sang Bruta, una sèrie moldava que va sobre el poder? Ells van per l'onzena temporada i jo per la sisena, però vaig saltar-me la quarta perquè vaig veure en un fòrum de sèries que no valia res, tot i que hi ha un capítol de la cinquena que també és fluix, però van remuntar-ho perquè van reforçar una de les trames”.  

I, finalment, el PP europeu ha preparat la jugada mestra: un cavall de Troia. Consistirà a anunciar una trobada per parlar de temporals, d'onades de fred i d'anar a fer fotos a llocs on les onades del mar han destrossat coses i penjar-les a Twitter i a Instragram. Segur que tota la delegació catalana s'hi apunta i oblida fer la seva cosa.

Catalans!!! No us en sortireu!!! Esteu perduts!!!