Té vostè problemes de cohesió? Se li ha esquerdat aquell govern que tenia a sobre de la taula del menjador? Necessita un producte que li solidifiqui les peces que ja no hi ha manera que es mantinguin juntes perquè el temps ha malmès l’encaix? 

Si la resposta a totes aquestes preguntes és afirmativa, vostè necessita el superglue més potent del mercat a l’hora d’unir governs en crisi. 

Sííííí, vostè necessita “Josep Borrell, efecte espia i acció immediata”. Amb “Josep Borrell, efecte espia i acció immediata” vostè aconseguirà unir les superfícies més inestables i oposades amb una garantia d’èxit del 100%. O més.

¿Què li sembla, posem un exemple pràctic de com actua la cola d’impacte “Josep Borrell, efecte espia i acció immediata”? Doncs aixequi la vista i miri davant seu. Què, està veient una coalició que de tant caure a terra una vegada i una altra, i una altra, s’ha acabat esquerdant, ¿oi? Com pot comprovar, només fent-li un cop d’ull ràpid, tot està tan a punt de desmuntar-se definitivament que qualsevol petit cop d’aire la pot fer miques. Sí, ja ho sé, el misteri és que encara ara continuï dreta, però ja se sap que de vegades succeeixen miracles inesperats i “Josep Borrell, efecte espia i acció immediata” n’és un d’ells.

I sap quin és el poder d’aquest producte? Doncs que davant d’una situació com la descrita, l’efecte espia de Josep Borrell provoca una acció immediata de cohesió total que, patapam!, compacta el que semblava que mai més podria estar mínimament unit. 

Fixi’s, fixi’s com els informes encarregats per en Josep Borrell per espiar les activitats d’algunes delegacions catalanes a l’estranger permeten que... clac, clac i clac... les peces que instants abans es repel·lien ara estiguin tan unides com els mosquits estan units a les nits d’estiu.

Digui adeu a les crisis de govern amb un bon “Josep Borrell, efecte espia i acció immediata”. Oblidi les baralles, les dissensions, les discussions i els pactes inesperats i enganxi coses que vostè mai hauria imaginat que podrien tornar a estar enganxades.

“Josep Borrell, efecte espia i acció immediata”, un producte més de la reputada marca “Per molt malament que ho fem, ells sempre tenen l’habilitat de fer-ho encara pitjor i acabar-nos ajudant”.  Que sí, que és un nom llarguet, però real com la vida mateixa. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat