Espanya és aquest bonic indret del sud d'Europa on un general de divisió de l'Exèrcit de l'Aire en la reserva que es diu Francisco (Paco) Beca Casanova, com que —pobret— està jubilat i s'avorreix, es dedica a participar activament en animats xats de WhatsApp amb altres col·legues. I allà hi té converses com la següent:

—Paco: ¡Preparados para el combate! ¡A por los rojos! ¡Levanta el ánimo y a la lucha!

—Paco: Confío en que salga otro mata rojos pero que esta vez no se quede corto... hay que aniquilar 26 millones, niños incluidos.

—Andrés: Paco, por Dios, los niños es lo único inocente que nos queda.

—Paco Beca: Nada, nada, la purga es la purga. Tenemos que convencernos de una puta vez que nuestra sangre no admite la democracia. Nuestros odios son más fuertes que nuestra convivencia.

Queda clar que som davant d'una bona persona, demòcrata, tolerant i molt partidària de repartir amor. Sí, cert, un amor acompanyat d'unes quantes bales, però això sí, molt repartides. Concretament entre la meitat de la població espanyola que al Paco li molesta molt. Inclosos els nens. En quin altre indret seria possible trobar tanta generositat?

Ah, per cert, si vol més detalls d'aquest xat tan apassionant, José Ignacio Domínguez, tinent coronel de l'Exèrcit de l'Aire retirat, en va fugir esparverat quan hi va començar a llegir-hi segons què. Ahir va explicar a la SER que el que inicialment era un lloc de trobada d'amics “es va acabar convertint en un apèndix de Vox” on hi van quedar un grup de gent “que no són monàrquics ni constitucionalistes. Són franquistes i defensen la dictadura. I no només la passada sinó la futura, perquè ells aspiren que hi hagi una dictadura”.

Però esclar, la vida d'un general de divisió de l'Exèrcit de l'Aire en la reserva és molt avorrida i amb els xats no n'hi ha prou. Per aquest motiu en Paco també fa redaccions. Molt boniques. I elaborades. Ara mateix té molt d'èxit una que ha escrit amb uns amiguets seus, també jubilats. Concretament són 73 excomandaments de l'Exèrcit de Terra que signen una carta titulada L'actual govern espanyol socialcomunista avalat per filoetarres i independentistes. Com pot comprovar, efectivament, la dura vida laboral suportada quan estaven en actiu els ha passat una factura tan evident que els ha minvat les facultats mentals. Per aquest motiu, han oblidat incloure-hi els conceptes “terroristes, chavistes, immigrants de merda i colpistes”.

Abans d'aquesta meravella de la prosa, en Paco i un grup d’excomandaments, en aquest cas de l'Exèrcit de l’Aire, ja n’havien escrit una altra. Allà es mostraven molt preocupadets per: 1/ “Les relacions del govern espanyol amb partits l'objectiu dels quals és la separació d'una part del territori de la nostra Pàtria” i 2/ “La impossibilitat d'estudiar en espanyol en regions d'Espanya”. Aquesta la van enviar al Rei. A l'actual. No consta cap resposta. Ni cap desautorització. Ni de res.

Espanya és aquest bonic indret del sud d'Europa on aquest general de divisió de l'Exèrcit de l'Aire en la reserva que es diu Francisco (Paco) Beca Casanova i la resta dels seus amiguets de xat seran detinguts preventivament demà mateix mentre són investigats per la Fiscalia. I d'aquí a dos anys, aproximadament, seran jutjats i condemnats pel Tribunal Suprem a dures penes pels delictes de rebel·lió, sedició, amenaces, violència contra els menors, i els que calguin. I 26 milions de fills de puta, entre els quals probablement hi som vostè i jo, hi anirem a declarar com a testimonis dient que en tota la nostra vida mai havíem vist un missatge tan ple d'odi. Però tant, tant, que fins i tot hi diu que ens vol afusellar. Perquè, segur que acabarà passant això, oi?, 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat