Com que sóc un terrorista subvencionat pel règim separatista i per Veneçuela (i també sóc mig gihadista), m’he permès el caprici de gastar-me part dels milions que guanyo gràcies al 3% comprant-me la màquina definitiva: el veritòmetre.

El veritròmetre consisteix en un aparell que, aplicat per via rectal, permet escoltar el que pensa de veritat la persona que ens està parlant. Li faré una prova. Primer llegirà el que verbalitza la persona en qüestió i després, entre parèntesis, llegirà el que està pensant realment mentre ho expressa. La persona que passarà ara per la màquina podria dir-se Gargallo, poso per cas.

–Això de l’independentisme són quatre gats sense cap suport que no mereixen que els dediquem ni un segon de la nostra atenció. Potser sí que en un moment concret va haver-hi un petit brot radical que va generar molta escuma, però ara la situació ha tornat a la normalitat. I, naturalment, a Europa el tema ni interessa ni desperta cap interès. I, no, de cap manera, la nostra representació a l’exterior ha rebut cap instrucció al respecte.

(ALARMA, ALARMA!!! Avisin totes les ambaixades i consolats del planeta!!! Sí, de la galàxia, també. Quan un català creui la frontera per fer una xerrada, una presentació o una conferència, participi en un seminari o simplement respiri, tanquin les portes del país on estiguin i llencin la clau. Que no entri!!! I si entra, truquin al president, al rei, a l’emperador o a qui mani al país i li diuen que hi ha un element perillós que potser pot començar a transmetre Zika, grip del pollastre o les vaques boges, que violarà les seves filles i que els buidarà la nevera. Es tracta que no parli, no fos cas que algú l’escoltés...).

Què, quina màquina més interessant, oi? I entretinguda. Bé, doncs ara farem una altra prova. Aplicarem el sistema a un hipotètic president en funcions d’un hipotètic país:

–Les estelades generen violència, caspa i dolor muscular, per tant, les prohibirem. Perquè les estelades són un insult a les víctimes que han de suportar que un terrorista com Otegi es passegi per un Parlament d’extremistes que es mengen els nens amb salsa Espinaler i que volen imposar un govern que durà Espanya al caos i a la violència d’uns comunistes que robaran la pensió i la dentadura als avis.

(A veure, les enquestes no ens van gaire bé. Què tenim per motivar el nostre electorat? Va, fem-los por, que sempre resulta. I després traiem a passejar Catalunya i els bascos dolents, ho empaquetem tot i, au, a pujar tres o quatre punts en intenció de vot. I mentre parlem d’estelades no parlem del cas Púnica, ni de la fallida de les autopistes radials, ni del dèficit que provocarà una nova retallada durant del 2017 que s’hi cagarà la gosseta Marilyn i, pim, pam... Vaja, ara em truca en Moragas. Disculpin.

Què vols tu ara? Ah, que això de les estelades se’ns n'ha anat de les mans? Ah, que ni els del PP de Catalunya ens ho compren... Cap problema, deixem sola a la Dancausa aquesta i diem que ella té la culpa de tot. Sí, sí, traiem el seu currículum polític i ideològic, que la prenguin per fatxa només a ella i tema resolt. Per cert, ja estan abonades les subvencions a les associacions de víctimes? No, no, a les nostres. Les altres em llepen un peu. Sí? Perfecte. Au, i no em molestis a aquesta hora que estic veient el Giro).

Com veu, aquesta màquina és molt útil. Si vol, puc deixar-li. I, ja que m’ho pregunta, sí, també pot ser usada en la vida quotidiana. La passa a buscar o l'hi porto jo?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat