Els creients tenen un problema. Greu. Resulta que uns quants personatges acabats de sortir de les cavernes han agafat el que vindria a ser la paraula de Déu, se l’han apropiat i la interpreten segons la seva ideologia considera convenient. Una ideologia, per cert, que deixi-la córrer. Concretament molt enrere en el temps.

Al-Riyad, Madrid, La Meca o València estan unides pel mateix integrisme. Es digui Mohamed Kamal Mustafa o Antonio Cañizares.

I així, el mateix dia de maig del 2016 conviuen una notícia com aquesta...

 

 

... amb unes declaracions de monsenyor Cañizares, bisbe de València, dient:

 

El món va per un cantó i els que fan dir als seus textos sagrats el que els seus textos sagrats no diuen, van al fons a mà dreta. I, en el cas de Cañizares, la cosa encara és més desoladora. Abans tenia a “Rouco y sus Hermanos” fent-li l’onada (i la cobertura orgànica) i el soroll venia de diversos indrets, però la seva actual soledat intel·lectual el fa destacar encara més al mig del desert. És el que passa quan brota un card al mig d’un camp de lliris.

Per cert, parlant de Rouco... Quin gran exemple, no troba?

 

Pobre Rouco, perquè tot i esforçar-se, no supera al gran Tarcisio Bertone, qui durant molts anys fou la mà dreta del Papa Benet XVI i Vaticà en estat pur:

 

 

 

Però tornem a Cañizares i al seu admirat concepte de la “ideologia de gènere”, que és com certa jerarquia cristiana catòlica es refereix al feminisme, la revolució sexual del moviment LGTB o els nous models de família del segle XXI

Ara fa un any, aprofitant un document del Papa Francesc, Cañizares va dir que l’ecologisme era “incompatible amb la ideologia de gènere que està provocant estralls”. Perquè, segons Cañizares, la “ideologia de gènere és absolutament incompatible amb l’ecologia, ja que nega la natura, que és la base de l’ecologisme, de l’ecologia integral”.

I això ho diu Cañizares, que és aquest personatge humil i senzill:

 

 

Miri, sap què? Crec és moment d'acollir-me a les paraules del filòsof alemany Bernd Schuster: "no hase falta desirt nada más".