Tenint en compte que els SUV de mida urbana s'han convertit en la tendència actual a Europa, no eren pocs els que apuntaven quins models com el Volkswagen Tiguan l'anaven a tenir molt més èxit a les carreteres europees. És més, es pot tenir en compte que, a diferència del que havia passat durant més de 14 anys, el model més venut de la marca alemanya europea en el passat 2022 no va ser el Golf, sinó que va ser el Volkswagen T-Roc, el model que va acabar com el tercer cotxe més matriculat les carreteres del vell continent.

Un model que, a més, com és lògic tenint en compte les seves característiques i la seva excel·lent relació qualitat/preu, continua sent el model més venut de la marca germànica a les carreteres espanyoles. Això sí, com es va poder comprovar el mes de febrer passat així com el mes de gener passat, el Tiguan no és un model que estigui precisament sentenciat. Més aviat el contrari.

 

Més de 1600 matriculacions, aquest model pot presumir ara d'ocupar la posició 26 a Espanya, una posició que, si bé és cert que el deixa per darrere d'alguns dels seus rivals de segment com és el cas del Kia Sportage o el Seat Ateca, es pot tenir en compte que aquest model, com sol ser habitual a la marca alemanya, se situa un esglaó per sobre dels generalistes, per la qual cosa tampoc no són rivals estrictament directes.

El Volkswagen Tiguan continua molt viu a Espanya

El curiós en aquest cas és que, tal com podem veure en quecochemecompro.com, a diferència del que estan fent amb altres models de la marca, en Volkswagen no estan aplicant actualment cap tipus de descompte en la versió més senzilla d'aquest Tiguan.

Aquesta forma, la versió d'accés d'aquest model se situa en gairebé 38.000 €, un preu bastant més elevat que el que tenen els models més venuts de la seva categoria i que, de fet, l'apropa potser massa als models prèmium de Mercedes, BMW i Audi, models que evidentment és en un esglaó per sobre el que es refereix a qualitat.

 

Veurem fins a quin punt estàs bona xifres de vendes que està aconseguint ara el Tiguan, un model que de fet s'està venent més que el Taigo al nostre país, es mantenen el llarg de l'any en un mercat en el que, per molt que diversos Volkswagen estigui per davant quant a quota de mercat, continua sent molt bon terreny de joc per al SUV de mida compacta alemanya.