Les berlines se suposa que no estan de moda i, per això, cada vegada ocorren|passen més tragèdies com la que ha tingut com protagonista durant aquest mes de maig al Volkswagen Passat, que es va quedar fora del Top 100 de vendes. A l'abril, les coses no van anar gaire millor i la històrica berlina alemanya només va poder col·locar 166 unitats a tot Espanya . Malgrat això; a Wolfsburg no llancen la tovallola i tenen preparada ja una nova versió de l'històric sedan.

Primeres imatges

Les primeres imatges del nou Volkswagen Passat les han fet ja públiques els companys d'Avarvarii a les seves xarxes socials. Les formes del nou Passat són rotundes i la seva propulsió serà, per descomptat, elèctrica.

 

Es dirà Passat?

El que no està tan clar és que la nova berlina de Volkswagen vagi a dir-se Passat. Potser, el vehicle s'acabi dient Trinity, perquè aquest és el nom del projecte que permet desenvolupar el vehicle. La idea dels alemanys és desenvolupar una berlina revolucionària i completament neutra d'emissions en tot el seu cicle de producció. Serà, diuen, automòbil més net del planeta i un dels més avançats amb un nivell 4 de conducció autònoma, una cosa que aconseguiran gràcies a la recent aprovació de la Unió Europea sobre això. Veurem en què queda tot això, però el cotxe no veurà la llum fins i tot, com aviat, 2026.