Molts donaven per assegurança que anava a dir adeu, però Volkswagen té altres plans per al cotxe. L'Arteon, que només ha tingut fins ara una única generació, serà objecte d'un rentat de cara que allargarà la seva vida comercial uns anys. En agenda no hi ha el llançament d'una generació nova, però els defensors del model poden continuar gaudint d'ell un temps.

Imatge de l'Actual Volkswagen Arteon
Imatge de l'Actual Volkswagen Arteon

Pocs canvis per fora

A priori, i pel que sembla durant les proves de les que s'ha tingut notícia, no farà massa canvis a l'exterior del vehicle. A tot estirar, s'incorporaran una sèrie de sensors per prestar millor assistència al conductor. Aquest fet, tractant-se d'un vehicle que, normalment, escullen persones amigues de les emocions, sembla un tant estrany, però la situació és la que és: fins i tot els models més radicals semblen obligats a posar les coses fàcils als conductors. S'esperen també alguns retocs estètics, però hi haurà poques sorpreses: res més que el necessari per renovar la imatge d'un cotxe que, com el Volkswagen Arteon, no és gaire antic i que ja es percebia com a|com molt actual.

Millores interiors

L'l'interior sí que hi haurà canvis: s'esperen modificacions a la consola central, el tablier i la instrumentació. En ser un cotxe d'alta gamma, inclourà una pantalla tàctil de generoses dimensions i ajuts digitals de tota mena. La motorització també canviarà, perquè als propulsors de gasolina se'ls afegirà tecnologia MHEV per reduir el consum i les emissions. Les versions PHEV, per descomptat, es mantindran. La idea de la marca alemanya és llançar el cotxe el 2024, perquè el procés de desenvolupament està just començant ara. Llarga vida al Volkswagen Arteon.