Els malastrucs deien que el Volkswagen Touareg, aquesta elegant bèstia amb què la marca de Wolfsburg va revolucionar fa dues dècades el mercat dels tot terrenys i que va néixer compartint plataforma amb el Porsche Cayenne i l'Audi Q7, no desapareix de moment. El vehicle amb què va néixer el segment dels tot camins prèmium tindrà, fins i tot, nova versió l'any que ve, perquè ha estat objecte d'un rentat de cara.

Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg

Canvis estètics

Els canvis introduïts són estètics i afecten les òptiques, que s'estilitzen, i la graella, que s'integra millor amb el para-xocs davanter. En la part del darrere, tot i que encara no hi ha gens concret, s'espera que hi haurà també algun canvi que afectarà els pilots. Finalment, en l'apartat de xassís, es dona per fet que hi haurà millores que afectaran els frens, la direcció i els assistents de conducció, que seran més precisos. Els materials de l'interior de l'habitacle s'optimitzaran, igual que la pantalla d'infoentretenimiento.

Motors híbrids

El Volkswagen Touareg és un cotxe gran i pesat i, precisament, és a aquest tipus de vehicles als que els sentin millor els motors electrificats. De moment, Volkswagen pensa oferir motors MHEV en la versió 2023 del Touareg. A l'igual, la versió eHybrid disposarà d'una bateria amb més capacitat i l'autonomia màxima assolirà els 60 km. El cotxe es presentarà oficialment a començaments de l'any que ve i es podrà comprar durant la pròxima primavera.