Va ser el 2016 quan Toyota va llançar l'actual generació del C-HR, un SUV de mida compacta que, com bé saben a la marca japonesa, s'ha convertit en una de les seves millors armes en mercats com l'espanyol.

Un model que, com la gran majoria de models de la marca japonesa, tenen el seu motor híbrid u de les seves millors armes de venda. I és que, si bé és cert que són moltes les marques que han apostat per ser determinants en aquest segment, amb models com el Seat Arona, el Peugeot 2008, el Renault Captur, el Opel Mokka o el Kia Stonic, entre molts altres, el fet de què el C-HR arribi de sèrie amb un motor híbrid pur fa d'ell una de les opcions més atractives en el seu segment.

 

És més, aquest model pot presumir de ser, amb més de 14.000 matriculacions en el que portem d'any a Espanya, el sisè model més venut en aquest 2022 al nostre país. Si no fos perquè el Toyota Corolla porta una xifra de matriculacions major, aquest C-HR podria presumir també de ser el Toyota més venut a Espanya, és a dir, el model més venut de la marca més venuda al nostre país.

Les imatges del nou Toyota C-HR que arrasen a les xarxes

Tenint en compte que és un model ja veterà i que, per molt que el 2019 la marca japonesa li donés un rentat de cara, no queda precisament gaire perquè s'estrena la nova generació d'aquest SUV. Tot apunta que la nova generació podria debutar a Europa a finals de 2023 o a començaments de 2024, per la qual cosa és evident que el projecte és ja més que avançat.

La idea del fabricant va a continuar sent la mateixa, és a dir, posar al mercat un SUV de mida urbana que tingui un disseny molt atractiu i que continuï apostant evidentment pels motors híbrids tenint en compte el bon rendiment de vendes que aquests l'han ajudat a aconseguir.

 

Això sí, tal com podem veure en la recreació que ha publicat en la seva xarxes socials el dissenyador Avarvarii, el nou C-HR no se semblarà en res l'actual, sinó que seguirà més aviat els passos del llenguatge de disseny que hem pogut veure en el recentment estrenat nou Prius així com alguns models de BZ, la marca del model 100 × 100 d'elèctrics de Toyota.

Evidentment haurem d'esperar a la presentació oficial de la marca o que sigui la pròpia Toyota la que publiqui alguna imatge de la nova generació, però és cert que, veient els comentaris i la repercussió que ha tingut aquestes imatges en la xarxes, tot fa apuntar que, si el nou C-HR segueix els passos d'aquest disseny, pot continuar sent un dels models més venuts a Europa.