A diferència del que passava en la immensa majoria dels mesos del passat 2022, en aquest 2023 el Toyota més venut a Espanya no és el Corolla, sinó que és el C-HR. Si bé és cert que el compacte continua sent un dels models més venuts de la marca japonesa a les nostres carreteres, el SUV de mida urbana, un model que està a prop d'estrenar nova generació, pot presumir de formar part del segment que més ha crescut en els últims temps, per això les seves vendes són ara bo menys a Espanya.

És més, es pot destacar que aquest Toyota ocupa actualment la quarta posició en el rànquing de models més venuts el 2023 a Espanya, tan sols superat pel Dacia Sandero, en Seat Arona i el Peugeot 2008. És cert que tant el Seat com el Peugeot són rivals directes per segment respecte a aquest model japonès, però es pot tenir en compte que el C-HR es posiciona un esglaó per sobre d'aquests dos models gràcies al seu motor híbrid, el principal argument de venda d'aquest model.

 

Com no podia ser de cap altra forma, el fet que compti|expliqui amb un motor híbrid posiciona a aquest model un esglaó per sobre també quant a preu, però es pot tenir en compte que, tal com podem veure en què cotxe em compro.com, a versió més senzilla d'aquest Toyota arriba amb un preu ara que la converteix en una de les millors opcions del seu segment.

El Toyota C-HR, un SUV urbà híbrid a bon preu

Comptant amb el descompte actual, aquest model té un preu que es queda per sota dels 29.000 €, un preu que va associat a condicions específiques de finançament i que, per tant, acabarà sent més alt tenint en compte comissions i interessos.

No és un preu baix, però és important destacar que el seu motor híbrid, en aquest cas un motor de 122 cavalls, li permet no tan sols desplaçar-se de forma habitual en manera elèctrica en conduccions urbanes a baixes velocitats sinó, sobretot, acabar permetent que el consum general d'aquest model sigui més baix que en aquesta majoria els seus rivals directes i en aquest tipus de motor.

 

De moment és encara molt aviat per saber si aquest model aconseguirà superar les vendes del Corolla al nostre país i convertir-se així al Top vendes de la marca japonesa en aquest 2023, però veient com han començat els dos models en aquests dos primers mesos, no seria estrany que el SUV, que compta amb la carrosseria que triomfa més a Espanya que la del compacte, acabarà per davant del model més venut a nivell mundial.