El BMW X4 pot presumir de ser una de les millors opcions dins de la gamma de SUV de la marca de Munich. Un model que no deixa de ser la versió esportiva i cupè del X3, que al seu torn pot presumir de ser un dels models més venuts de la marca alemanya.

Com bé saben el fabricant, aquest tipus de models no va dirigit precisament al gran públic, sinó més aviat aquells que tenen un pressupost molt elevat i volen comprar alguns dels millors models del mercat. Això no significa que, per molt cars que ser, aquest tipus de models no estiguin sempre gaire atents a veure què fa la competència.

 

En aquest sentit, evidentment en BMW han seguit amb atenció tota l'evolució del disseny del desenvolupament de la nova generació del principal rival del seu X4, que no és cap altre que el Mercedes GLC Cupè, una nova generació que s'acaba de presentar i que, com és lògic, ha deixat a més d'un amb la boca oberta.

Mercedes sorprèn amb el nou GLC Cupè

I és que si ja el GLC és un model molt a tenir en compte, aquesta versió més esportiva el que es refereixi la seva carrosseria no fa una altra cosa que donar-li una imatge molt més atractiva i perfecta per a aquells que no vulguin un simple SUV de grans dimensions.

Tan sols fa falta veure les imatges d'aquesta nova generació, i especialment tot el que es refereix al disseny d'interior del model, per adonar-se que Mercedes no s'han guardat res al calaix i que l'han dotat amb l'últim en tecnologia del fabricant alemany.

 

Si bé és cert que no es posarà a la venda fins aquest estiu a Europa, ja es coneixen molts dels detalls d'aquest model, entre altres coses que Mercedes l'ha dotat amb diferents versions tant amb motors de combustió de gasolina i dièsel amb sistemes de micro hibridació lleugera així com amb conversions híbrides endollables.

Per molt que en el fabricant alemany sigui molt conscients que aquest model no aconseguirà les mateixes xifres de vendes que aconsegueixen els seus germans petits, especialment el GLA, saben molt bé que el GLC s'ha convertit en un dels models més venuts en Europa els últims temps, pel que aquesta generació nova generació de la versió esportiva pot ser que els ajudi molt en aquest sentit. Això sí, segur que el BMW més d'un està molt preocupat.