El Volkswagen T-Roc es va convertir, com bé saps de la marca alemanya, el model més venut del fabricant a Europa en el passat 2022. Un model que va acabar en la tercera posició i que tan sols va perdre quant a vendes davant el Dacia Sandero i al Peugeot 208, dos models amb un preu molt inferior.

Això sí, sembla que en aquest 2023 les seves xifres de vendes, almenys a Espanya, no estan sent tan bones com ho era l'any passat. De fet, si sumem les vendes de gener i febrer, aquest model ocupa ara la posició 16 al mercat espanyol, una posició allunyada de les primeres posicions i, sobretot, allunyada també de la qual ocupen alguns dels seus rivals directes a les carreteres espanyoles com és el cas del Peugeot 2008, el Toyota C-HR o el Renault Captur.

 

I és precisament aquest últim, el Renault, el que pot presumir de ser un dels models que millor ha començat aquest 2023 en comparació amb els seus resultats de vendes del passat curs.

El Renault Captur continua creixent a Espanya

Amb poc més de 2200 vendes, el SUV més compacte de la marca francesa pot presumir d'ocupar ara la 12a posició als mercats com l'espanyol en el qual aquest tipus de models no deixen de créixer, per la qual cosa representa una de les opcions referides en el segment de moda a Espanya.

Bona part de la culpa de l'èxit d'aquest model en aquest 2023 al nostre país és que, tal com podem veure en què cotxe em compro.com, la marca francesa està optant per aplicar interessants descomptes per a la versió d'accés d'aquest Renault.

 

Ara, gràcies al descompte de gairebé 2000 €, el preu de partida de la versió més senzilla d'aquest model es queda just per sota dels 21.000 €, una quantitat era tan sols allunya't alguns dels seus rivals directes com el Toyota o el Volkswagen sinó que a més el converteix en una opció molt interessant.

És evident que aquest model no pot presumir de tenir algunes de les característiques que tenen el model japonès i el model alemany, però, dins del rang dels models de gamma mitjana, aquest Captur amb un motor de 90 cavalls de potència, a aquest preu, és una de les millors opcions.

Veurem com evolucionen les vendes tant del Volkswagen com del Renault, però no seria estrany que, veient com han començat l'any els dos i les bones promocions que estan posant a sobre de la massa a la marca alemanya, el Captur acabarà aquest 2023 per sobre del T-Roc.