Si bé és cert que en Volkswagen saben molt bé que el pes del Tiguan actualment no és el mateix que tenia fa uns anys, entre altres coses perquè alguns dels seus germans petits són els que més vendes estan robant en els últims temps, el subcompactes pot continuar presumint de ser una de les millors opcions per a aquells conductors que, això sí, busquen un model que se situï un esglaó per sobre dels generalistes quant a qualitat i quant a preu.

Un Tiguan que, com passa amb models com el Golf o el Passat, sense arribar a tenir l'alt preu que té un model prèmium de Mercedes, BMW o Audi, sí que se situa un pas per davant de models de marques com Peugeot, Opel o Kia quant a preu. I és precisament en aquest terreny a mig camí entre una marca generalista i un de prèmium on vulgui ubicar-se un model que en Volkswagen són molt conscients del perill que suposa per al seu Tiguan.

 

Entre altres coses perquè és un model d'un fabricant que, si bé és cert que a Europa tan sols té fins ara un model a la venda, aquest ja està donant molt de què parlar. No és cap altre que el Lynk & Co 01, el model que se situarà un esglaó per sota del pròxim Lynk & Co 08, un model que era ja a la cantonada.

El Lynk & Co 08, un SUV que robarà moltes vendes a Europa

No és que sigui precisament cap secret que bona part de l'èxit del 01 pansa per una combinació de factors vaig a encertada per part del fabricant. I és que aquest sud pot presumir de comptar amb un motor híbrid endollar parli, onerós tanca cada vegada més demandades a Europa, una mida que el situa a mig camí entre un suport compacte i, a més, un sistema de subscripció mensual que s'està convertint en una tendència les carteres del vell continent.

 

És per això que, conscients en el fabricant xinès que no poden viure tan sols d'un model, a Lynk & Co ja ho tenen tot preparat per a la presentació del nou 08, un model que se situa la porta bany un esglaó per sobre del 01, que competirà directament amb el Volkswagen Tiguan i el també de la mà d'una manera híbrida endollar parli i es l'últim en tecnologia del fabricant.

Serà a finals d'aquest mes quan es presenti aquest nou model i serà llavors quan es donarà conèixer també els seus preus així com les prestacions del seu motor. Això sí, en Volkswagen sap molt bé que és un model que hauran de seguir amb lupa.