Un dels models que passat de què parlar en els últims mesos a Espanya és el MG ZS, un SUV low-cost que ha arribat al nostre país amb una intenció molt clara: serà el principal enemic de models com el Dacia Sandero Stepway el Dacia Sandero.

Amb una versió d'accés que té un preu de partida que es queda just per sota dels 14.000 €, és evident que cada vegada són més els conductors que venen en una opció molt interessant, si bé és important tenir en compte que la versió més senzilla d'aquest model compta amb un motor que no és que sigui precisament el més adequat si el que es vol és tenir un cotxe per afrontar les dues viatges en autopista i carretera.

 

Sent com és el model més venut de la marca xinesa al nostre país, és més que cert que el fabricant està intentant augmentar encara més la seva quota de mercat aplicant interessants descomptes, però saps molt bé que, per preu, hi ha opcions al nostre país que, fins i tot sense ser del mateix segment, poden presumir de ser opció és igual d'interessants.

El Kia Rio, un model sentenciat però reeixit

Un bon exemple d'això és el Kia Rio, model que la marca coreana ja ha afirmat que desapareixerà de les carreteres europees dins de tot just uns mesos però que, com bé podem veure veient les xifres de vendes dels dos primers mesos de l'any a Espanya, pot presumir de ser una de les opcions més buscades al nostre país.

De fet, aquest Rio, sense fer molt soroll i ha aconseguit aconseguir millors xifres de vendes que li vaig deixar, un dels cotxes i dels súper bojos de moda a les carreteres espanyoles.

 

Amb un preu de partida que es queda just per sota dels 16.000 €, aquest utilitari es converteix en una de les opcions més equilibrades del seu segment, entre altres coses perquè arriba de sèrie més que bé dotat, amb un motor de 84 cavalls de potència i l'equipament en el qual no trobarem res a faltar.

Per molt que no compti ni amb el millor disseny de la marca ni amb l'últim en tecnologia del fabricant coreà, es pot destacar que aquest utilitari, com sol ser habitual en els models de Kia, pot presumir de tenir una excel·lent relació qualitat preu, per això és una opció que, malgrat que no s'emporta gaires titulars, és una de les més reeixides.