Per molt que en Volkswagen siguin molt conscients que el seu Golf no es ven a Espanya com es venia fa ja unes dècades, en el fabricant alemany són molt conscients també que el compacte continua sent una de les referències en el seu segment.

És més, no són pocs els que apunten que, ara que aquest model acaba de complir ni més ni menys que 50 anys al mercat amb vuit generacions a la seva esquena, el Golf continua sent el compacte generalista més interessant al nostre mercat, sobretot tenint en compte la relació entre la qualitat i el preu.

 

En aquest sentit, no és que sigui precisament cap secret que els que van a buscar un Golf no ho fan pensant únicament i exclusivament en el preu, entre altres coses perquè és un model que se situa un esglaó per sobre dels seus rivals directes generalistes, sinó que ho fan a la recerca d'un model que compta amb una qualitat superior i un estatus al mercat que, si bé no el situa a l'altura de les prèmium, sí que el situa per sobre dels models de marques com Peugeot, Seat, Opel i companyia.

Els preus del nou Volkswagen Golf a Espanya

I ara que la marca està apunto d'iniciar la comercialització d'aquest renovat Golf, que s'ha posat al dia el 2024 en molts aspectes però amb petits canvis estètics com sol ser habitual a la marca, en Volkswagen ja han donat a conèixer els preus de les primeres versions que es posaran a la venda al nostre país.

 

Pel que es refereix a la carrosseria compacta, el Golf es pot configurar amb tres nivells d'acabat. L'opció més senzilla quan motor arriba amb una mecànica de gasolina de 115 cavalls de potència associat a una transmissió manual, que associada a l'acabat anomenat Life té un preu de 30.355 euros, un preu de 30.560 euros associat a l'acabat MÉS, i de 35.785 euros associat a l'acabat 50 Aniversari. Si optem per la carrosseria familiar, aquest motor es pot associar amb l'acabat Base, el més senzill per 29.130 euros o a l'acabat Life per 31.360 euros.

Un esglaó per sobre se situa el motor també de 115 cavalls de potència però en aquest cas associat a una transmissió automàtica i a un sistema de micro hibridació lleugera. En aquest cas la versió compacta a l'acabat anomenat Life té un preu de 32.215 euros, un preu de 32.415 euros associat a l'acabat MÉS, i de 36.880 euros associat a l'acabat 50 Aniversari. Si optem per la carrosseria familiar, aquest motor es pot associar amb l'acabat Base, el més senzill per 30.975 euros o a l'acabat Life per 32.215 euros.