Quan un fabricant traça un pla estratègic, el normal és que el continuïn aplicant independentment de certs resultats de vendes. I això és precisament el que està fent MG, l'antiga marca britànica que ara es troba en mans de gegant asiàtic Saic Motors i que s'ha convertit en una de les principals opcions per a aquells conductors que buscar un model de baix cost.

Una marca que va aconseguir en diversos mesos del passat 2022 convertir-se en un dels fabricants revelació al nostre país, amb el seu ZS acabant fins i tot entre els models més venuts. En aquest sentit, si bé és cert que aquest model no ha arrencat aquest nou any amb les mateixes xifres de vendes amb què va acabar el passat, en MG continuen tenint molt clar que la seva aposta ha de passar sí o sí pels baixos preus.

 

És per això que, entre altres coses, més enllà d'anar a poc a poc ampliant la seva nòmina de models i millorant alguns d'ells, el ZS pot presumir de continuar sent una de les gangues més grans en majúscules del mercat espanyol per molt que la marca hagi optat per encarir el preu de la versió d'accés en 1000 € respecte al qual tenia l'any passat.

El MG ZS més senzill té un preu de menys de 14.000 euros

Com podem veure en el configuradors de la marca i en quècochemecompro.com, la versió més senzilla d'aquest SUV, que es posiciona com una de les millors alternatives al Dacia Duster, té un preu de partida que es queda just per sota dels 14.000 €, un preu que va associat a tots els descomptes disponibles i al finançament amb la marca.

 

Tenint en compte que es tracta d'un model amb unes dimensions compactes però que al seu torn compta amb una bona habitabilitat i una bona capacitat de càrrega, un motor senzill però més que suficient per a una conducció normal i un equipament de sèrie més que correcte, estem realment davant d'un model que, per preu, amb prou feines té rivals directes.

No seria estrany llavors que, sobretot si MG opta per no pujar més el seu preu en un moment en què l'escala de preus sembla inevitable per a la resta de marques, aquest ZS anés poc a poc recuperant per la part del terreny perdut aquests dos primers mesos i acabarà sent un dels models més venuts de la seva categoria.