Ford sempre s'ha caracteritzeu per ser una macadura que està molt atenta a les tendències del mercat. Els americans porten molts anys sent un dels fabricants més destacats a nivell mundial, i bona part d'aquest èxit ha arribat de la mà d'aquesta ràpida i encertada adaptació als gustos dels consumidors.

Un bon exemple d'això és l'aposta de Ford pels SUV a Europa i a Espanya, mercats en els quals aquest tipus de carrosseria continua creixent. La marca pot presumir de tenir fins a cinc models d'aquestes característiques al seu catàleg, cobrint així potser més terreny que bona part dels seus rivals.

En aquest sentit, tal com van fer al seu dia en Ford amb els SUV, ara els americans han recollit el guant i han apostat per potenciar la seva aposta per les furgonetes tipus camper.

No és que sigui un secret que, arran de la pandèmia i dels confinaments a Espanya i a Europa, molts han optat des d'aleshores per unes vacances en què la furgoneta s'ha convertit en el seu millor aliat. Els amants de les rutes i de la naturalesa han anat en massa a aquest tipus de models que brinden més llibertat que un cotxe normal.

L'acord de Ford per ser els punters a les furgonetes camperas

En Ford l'han vist clar, per això han arribat a un acord amb Hymer, una marca especialitzada en la confecció de paquets destinats a aquest tipus de furgonetes. Un fabricant que ha fet de les seves especialitzacions en furgonetes comercials la seva millor arma.

La idea de Ford és treballar conjuntament amb aquest empresa alemanya i centrar així els seus esforços en models com el Transit i el Transit Custom. "Estem entusiasmats que la nostra Transit i Transit Custom, especialment les noves sèries Active i Trail, atraguessin Erwin Hymer Group. Serem un altre soci fort -amb gran passió i experiència per les autocaravanes- i innovador en un dels segments de vehicles de més ràpid creixement a Europa", va apuntar en aquest sentit Hans-Jörg Klein, el Vicepresident del Consell d'Administració de Ford-Werke GmbH.

 

Els plans de Ford no passen tan sols per potenciar aquests models a base de tota mena d'especificacions, sinó que, amb elles, aconseguir que els preus d'aquest tipus de models camper siguin més baixos. És de sobres conegut que aquestes furgonetes no són barates, però Ford ha vist allà un bon mercat en el qual moure fitxa veient que la tendència, tant entre el públic jove com el de les famílies, és anar a buscar un model d'aquestes característiques.