A Ford, una de les marques amb més història en la indústria automòbil, té molt clar que, quan alguna cosa funciona, el millor no és tan sols tocar-lo, sinó més aviat al contrari, intentar potenciar les seves vendes tot el possible fins que la tendència sigui una altra.

I això és el que estan fent precisament a la marca americana amb els SUV, concretament amb el seu SUV més venut al nostre país, el Kuga, que pot presumir al seu torn de ser el model més venut de la marca americana a les carreteres espanyoles.

 

Amb més de 1700 matriculacions en el que portem d'any, aquest SUV pot presumir d'ocupar la posició número 23 a les carreteres espanyoles, una posició més que destacada tenint en compte que, per molt que tingui alguns dels seus rivals directes per davant, especialment a un Kia Sportage que ha començat aquest 2023 el millor estat de forma impossible, competeix en un dels segments més disputats del mercat.

Ford aplica un descompte bestial al seu Kuga

En qualsevol cas, tal com podem veure en quecochemecompro.com, és evident que la marca americana no vull fer una altra cosa que continuar potenciant les vendes del que és ara el seu model estrella.

És per això que, com bé veiem a l'esmentat mitjà, el fabricant ha optat per aplicar un descompte de més de 6000 € a la versió d'accés del seu SUV de mida compacta, descompte que provoca que el preu de partida d'aquest model es queda just per sota dels 31.000 €.

Per molt que sigui un preu que quin associat a condicions específiques de finançament, per tant, acabi sent un preu més elevat tenint en compte les comissions i els interessos, continua sent una quantitat que el deixa en la mesura del seu segment, per la qual cosa es converteix en una de les opcions més interessants.

 

I més tenint en compte com de ben dotat que arriba de sèrie, amb un motor de gasolina de 150 cavalls de potència associat a una transmissió manual així com amb un equipament de sèrie en el qual no falta res imprescindible de menys.

No seria estrany que, tenint en compte a més que aquest model pot presumir de tenir fet versió híbrida endollable u dels PHEV més venuts de les carreteres espanyoles, el Kuga continués sent no tan sols el model més venut de Ford a Espanya, sinó també un dels més venuts al nostre mercat, i més amb descomptes com l'actual.