Si bé és cert que Jeep no pot presumir de tenir una quota de mercat al nostre país comparable a la d'altres fabricants com Toyota, Kia, Volkswagen o Hyundai, les quatre més venudes, també ho és que la marca americana sembla que ha encertat de ple amb el seu nou model, l'Avenger.

En aquest cas estem davant d'un SUV que, per dimensions se situa un esglaó per sota del Renegade, la qual cosa el converteix en un model perfecte per a aquells que busquin un SUV urbà amb un disseny molt atractiu. És més, aquest Avenger ha aconseguit recentment emportar-se el premi al Cotxe de l'Any 2023, un premi que no garanteix en cap cas una bona xifra de vendes però que sí que fa evident l'excel·lent treball que ha fet la marca americana a nivell de disseny i idea amb aquest nou model.

 

Es pot tenir en compte que, amb la idea d'acabar convertint-se'n en una marca 100 × 100 elèctrica, a Jeep han optat per llançar dues versions d'aquest Avenger, una que arriba amb un motor de combustió i una versió 100 × 100 elèctrica.

Saben molt bé que, per molt que els elèctrics vagin a ser el futur, avui dia els models de combustió continuen tenint moltíssima més quota de mercat que els elèctrics, per això no han volgut arriscar les vendes d'aquest model jugant de totes les seves cartes a una única versió elèctrica.

El Jeep Avenger, un SUV urbà top per menys de 26.000 euros

I és precisament la versió que arriba amb motor de combustió la que pot presumir de ser una de les millors opcions actualment al nostre mercat. Entre altres coses perquè l'edició de llançament, que arriba com sol ser habitual en aquests casos amb un nivell d'equipament més que completo, té un preu de 25.900 €. Es pot tenir en compte, que sent com és una oferta que va associat a condicions específiques de finançament, el seu preu a causa dels interessos acaba sent evidentment més alt.

 

En qualsevol cas, aquesta versió arriba amb un motor de gasolina de 110 cavalls de potència associat a una transmissió manual, una mecànica senzilla però més que suficient per al dia a dia en entorns urbans.

I és que aquest és precisament el terreny que vol conquerir Jeep amb aquest model. Si bé és cert que el Renegade és un SUV amb unes dimensions molt compactes, no són pocs els que, per preu i imatge el situa un esglaó per sobre del que realment és, a la qual cosa succeirà amb aquest Avenger, que compta amb un disseny més atrevit i menys proper al d'un tot terreny pur com sí que passa en el cas del seu germà gran.