Amb més de 23.000 matriculacions en tot just tres mesos al nostre país, Toyota continua demostrant el 2024 que els excel·lents resultats de vendes que has aconseguit en els últims anys a Espanya no són fruit de la casualitat, sinó d'un excel·lent treball en tots i cada un dels seus models i, sobretot, en la seva aposta per posar al mercat en models híbrids auto recarregables a un preu molt interessant.

I és que un dels grans encerts de la marca japonesa és que han aconseguit situar a diversos dels seus models entre els més venuts de la seva categoria, una cosa que no és que sigui precisament senzill i que evidencia que són cada vegada més a Espanya els conductors que aposten per la fiabilitat i per la tecnologia de la marca japonesa amb els seus icònics motors híbrids auto recarregables.

 

El fet que Toyota hagi sumat en tot just tres mesos 7000 vendes més que la segona marca més venuda a Espanya, Seat, no fa cap altra cosa que deixar molt clar que en aquest 2024 tot apunta que el fabricant japonès torna a convertir-se en la referència.

El Toyota Yaris dona la sorpresa a Espanya

Són ni més ni menys que cinc models de Toyota els que poden presumir de ser entre els 25 cotxes més venuts al nostre país, tot un èxit per a una marca que domina tant en el segment dels utilitaris com en el dels compactes així com en el dels SUV, tant de mida urbana com de mida compacta.

El seu model més venut en aquest 2024 torna a ser el Corolla, com ho va ser en el passat 2023, però es pot destacar que aquest mes de març passat no ha estat cap altre que el Yaris, un utilitari que se situa un esglaó per sota quant a mida respecte al compacte, el que ha donat la sorpresa convertint-se en el Toyota més venut al nostre país.

 

La diferència de vendes d'aquest model, que ha acabat amb 2.317 matriculacions en la tercera posició, respecte al Corolla, que acabat en quarta posició amb 2.266 vendes, és mínima, però evidencia l'excel·lent treball que ha fet també la marca japonesa amb un utilitari que s'ha convertit a través de diferents promocions en una opció realment molt interessant.

Tenint en compte que el Renault Clio i el MG3, un model que està apunto de posar-se a la venda a Espanya, són dos rivals directes que se situen per sota quant a preu, no seria estrany que el Toyota continuar apostant per aquestes produccions per continuar convertint el Yaris en tota una referència.