El Mercedes Clase A és un dels compactes premis més venuts a nivell mundial. Un model que encaixa perfectament dins de la filosofia de la marca, entre altres coses perquè pot presumir de ser un model esportiu, elegant, luxós i, com no, car.

Si bé és cert que aquest model és un dels que està condemnat a la desaparició tenint en compte els nous plans de la marca alemanya de cara un futur no molt llunyà, també ho és que el Mercedes per aprofitar fins a l'últim moment per aconseguir el màxim nombre de vendes d'aquest Clase A.

 

El problema en el seu cas és que, com ja passa amb molts altres models de la marca alemanya, Audi es presenta com un dels rivals a batre per part dels de l'estrella de plata. En aquest cas, els dels quatre cèrcols tenen en el seu Audi A3 el rival directe del Clase A. Un Audi A3 que pot presumir de ser un model igual de prèmium que el seu compatriota, per a molts fins i tot amb un disseny més neutre i interessant i, sobretot, amb un preu més baix.

L'oferta que fa de l'Audi A3 u dels pitjors rivals del Mercedes Clase A

No és que sigui precisament cap secret que no són pocs els que situen Audi un esglaó per sota quant a qualitat respecte a Mercedes. Tenint en compte la qualitat d'aquests dos models, és evident que no deixa de ser una opinió i no una realitat. Això sí, a la marca dels quatre cèrcols saben molt bé aprofitar-se d'aquest tipus d'opinions, entre altres coses perquè solen situar als seus models un esglaó per sota quant a preu al seu rival.

 

Tal com podem veure en quecochemecompro.es, la versió actual més bàsica del Mercedes té un preu que es frega els 30.000 euros amb tots els descomptes i promocions ja aplicats. Per la seva part, la versió més bàsica de l'Audi té un preu que es queda just per sobre dels 28.000 €, preu també en el que tots els descomptes i promocions estan ja inclosos.

Si bé és cert que el Mercedes compta amb sèrie amb un motor de 130 cavalls i l'Audi ho fa amb un motor de 110, a nivell d'equipament, qualitat i luxe, els dos models estan molt alhora. Per això són molts els que vegin ara en aquest Audi una alternativa molt interessant al model de l'estrella de plata.