Sent com és una de les marques prèmium més importants a nivell mundial, Audi pot presumir de tenir al seu catàleg alguns models que ja formen part de la història de l'automobilisme. Un d'ells és l'Audi TT, un esportiu compacte que, si bé és cert que mai arribat a tenir el nivell de vendes que tenen alguns dels models més venuts de la marca alemanya, sí que pot presumir de ser un d'aquests models que generen molt bones crítiques de forma constant.

Un model que, almenys fins fa poc, semblava condemnat a la desaparició. És evident que les versions actuals no tindran un futur a curt termini, entre altres coses perquè Audi és una marca que està en ple procés de transformació a l'electrificació de la seva gamma, per la qual cosa l'esportiu actual no tindrà una nova generació.

 

En aquest sentit, no era precisament pocs els que ja parlaven de què Audi i transformarà el TT en un altre tipus de model, ja fos un SUV compactes o una berlina esportiva dimensions compactes. Tanmateix, sembla ser que, després d'uns anys en què el fabricant dels quatre anys ha pres el seu temps per determinar el futur d'aquest model, existeix ja un nou pla respecte a aquest TT.

Audi apostarà per un TT elèctric

I és que no ha estat cap altre que Markus Duesmann, el màxim responsable d'Audi, el que ha confirmat que el pròxim TT serà elèctric. Això sí, no és que hagi estat precisament molt extens en les seves paraules. S'ha limitat dir que el nou model tindrà "una filosofia bastant similar a la del TT".

El que almenys no se sap fins ara és quin tipus de carrosseria lluirà aquest nou model 100 × 100 elèctric. Des de la marca ni afirmen ni desmenteixen res, però no són pocs els que apuntar que, tenint en compte que l'Audi TT no ha aconseguit precisament gaire bones xifres de vendes, la marca alemanya s'estarien plantejant un canvi de carrosseria.

 

D'altra banda, tampoc no se sap gaire bé quan arribarà el mercat aquest nou model, encara que des de l'entorn del fabricant alemany deixem clar que no serà abans de, com a mínim, mitjans de la dècada actual.

Tenint en compte el bon treball que han fet a Audi amb els seus models 100 × 100 elèctrics actuals, no són pocs els que estan esperant amb moltes ganes veure quins plans tenen el fabricant amb un dels seus models més icònics.