Alfa Romeo sap que en aquests propers anys es juga el seu futur. La marca italiana no passa precisament pel seu millor moment a nivell de vendes, tant a Espanya com en la resta d'Europa.

La situació era en el seu moment tan greu que alguns van apuntar que fins i tot les seves fàbriques podrien tancar. Tanmateix, des de Stellantis, el gegant al qual pertany ara la històrica marca, li han deixat clar a què els donen suport. De fet, tal com bé saben els seguidors d'aquesta marca, Alfa Romeo està preparant una sèrie de nous models i de noves generacions de models actuals que, sens dubte, ajudaran i molt que les seves vendes augmentin.

I és que en els propers anys arribarà el Tonale, un SUV de mida compacta, les noves generacions del Stelvio i del Giulia així com la tornada també de models com el GTV o el Giulietta.

Models que, com és de sobres conegut, incorporaran un nou llenguatge de disseny de la marca. Tanmateix, tenint en compte que per molt que el futur sigui prometedor per a Alfa Romeo, no són pocs els que no entenen una de les recents decisions que han pres en el fabricant.

La decisió d'Alfa Romeo amb el seu Stelvio que deixa a molts de contrariats

I és que, a diferència del que passava fins fa poc, el Stelvio ha deixat de comptar amb una gran oferta de preu. Ull, com bé podem veure al configurador de la marca, el fabricant sí que ofereix un descompte, però és lluny del que oferia fa poc.

Ara el Stelvio més barat de tots té un preu de 47.503 euros amb tots els descomptes per finançament ja inclosos. Un preu que s'allunya dels 53.000 que té sense promoció però que, tenint en compte que aquesta generació és cada dia més prop d'un rentat de cara i que els seus rivals directes compten amb preus en molts casos millors, molts no entenen.

És evident que aquest SUV és un SUV prèmium en majúscules i que arriba molt ben dotat en la seva versió més bàsica, que compta amb un motor dièsel de 160 cavalls de potència i amb un equipament a l'altura de Mercedes, Audi i companyia. Tanmateix, sembla evident que, almenys fins que no arribi el Tonale a Espanya, que ho farà aquest any 2022, el Stelvio continua sent un model molt lloat però amb escasses vendes.