El Renault Captur és un d'aquests models que, si bé és cert que no pot presumir de ser el primer o el segon cotxe més venut del seu segment a Espanya, sí que passa per ser una de les opcions més interessants quant a relació qualitat preu.

Així, per molt que és la marca francesa ja estigui treballant en l'actualització d'aquest model, la versió actual pansa per ser una de les més interessants, entre altres coses perquè compta amb una àmplia gamma mecànica i un nivell d'equipament més que raonable a un preu que el converteix en una opció interessant per a aquells que busquen un model de gamma mitjana.

 

El problema en el seu cas és que són molts els rivals directes que té per segment, sobretot molts rivals per la zona mitjana/baixa quant a preu i que es converteixen en opcions cada vegada més interessants i més reeixides a les carreteres espanyoles. Un d'ells és el Kia Stonic.

El Kia Stonic, una opció atractiva amb etiqueta ECO

En aquest cas, si bé és cert que aquest model coreà no pot presumir d'estar a l'altura d'alguns dels models més moderns de la marca, sí que passa per ser una opció perfecta per a aquells que busquin un petit SUV amb bona relació qualitat preu i, sobretot, amb una versió barata que compti amb etiqueta ECO de la DGT.

I és que la versió que compta amb un motor de gasolina 1.0 T-GDI de 100 cavalls de potència associat a una transmissió manual de sis velocitats està a més associat a un sistema de micro i vibració lleugera, per la qual cosa pot lluir-la cada vegada més buscada d'etiqueta de la DGT.

 

Aquest motor es pot associar a la versió més senzilla quan acabat, un nivell d'equipament bàsic però en el que no trobarem gens imprescindible a faltar, per la qual cosa es presenta com una opció realment atractiva, i més tenint en compte que, comptant amb diferents descomptes i promocions que superen els 4000 €, el preu d'aquesta versió s'acaba quedant per sota dels 20.000 €, un preu molt temptador.

Evidentment aquest Kia no és el millor model en el seu segment en cap aspecte, però sí una opció perfecta per a aquells que tenen un pressupost ajustat i no volen acudir a marques low-cost, a més de ser una alternativa interessant a models com el propi Renault així com a opcions com el Seat Arona.