El sorteig de la Primitiva celebrat aquest dissabte 10 d'abril ha deixat un guanyador de primera categoria (6 encerts) que ha guanyat un total d'1.493.486,02 euros, a la localitat sevillana de Villaverde del Río.

Premi d'1,5 milions d'euros

La combinació guanyadora del sorteig de La Primitiva ha estat formada pels nombres 40, 8, 6, 41, 12 i 30. El complementari ha estat el 32 i el reintegrament, el 6. El 'Joker' ha estat el 0336283 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 11.852.629 euros.

En el sorteig de La Primitiva d'aquest dissabte no hi ha bitllets guanyadors de Categoria Especial (6 encerts + Reintegrament). El pot generat es posarà en joc al pròxim sorteig de La Primitiva i un únic guanyador de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar 5,1 milions d'euros.

La Primitiva / Loteries i Apostes de l'Estat

La Primitiva / Loteries i Apostes de l'Estat

De Primera Categoria (6 encerts) existeix un bitllet guanyador, validat al Despatx Receptor número 72.020 de Villaverde del Río (Sevilla).

Per la seva part, de Segona Categoria (5 encerts + Complementari) hi ha tres bitllets guanyadors, que han estat validats en l'Administració de Loteries número 1 de Yátova (València), i la número 507 de Madrid, així com a través del canal oficial d'internet Loteries i Apostes de l'Estat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat