El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts deixa un nou milionari a Madrid i el pot puja a 31 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest dimarts, 6 d'abril de 2021, ha estat formada pels números 2, 21, 37, 38 i 50. Les estrelles han estat el 8 i el 7. La recaptació ha ascendit a 39.397.441,60 euros.

Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del EstadoL'Euromillones deixa un nou milionari a Madrid i el pot puja a 31 milions d'euros / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Encertant de segona categoria

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts no existeixen butlletes encertants de primera categoria (cinc encerts més dues estrelles), mentre que a Espanya existeix una butlleta encertant de segona categoria (cinc encerts més una estrella) que ha estat validada a l'Administració de Loteries número 3 d'Arona (Santa Cruz de Tenerife), situada al carrer Antonio Domínguez número 2. El seu propietari s'emporta un premi de 171.378 euros.

Encertant de tercera categoria

Aquest no és l'únic premi que ha tocat a les illes Canàries: un encertant de tercera categoria (cinc encerts) ha validat la seva butlleta al Despatx Receptor número 43.175 de Las Pamas de Gran Canaria (Las Palmas), situat al carrer Santa Luisa número 5. El seu propietari guanyarà un premi de 60.081 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón"  ha estat validada a l'Administració de Loteries número 411 de Madrid, situada al carrer Alonso Heredia, 2. El seu propietari s'emporta un premi de ni més ni menys que un milió d'euros.

Pot de 31 milions d'euros

Amb l'Eurobote generat, en el pròxim sorteig de l'Euromillones, que se celebrarà el divendres 9 d'abril, un únic encertant podria guanyar un premi de 31 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat