L'Euromillones d'aquest divendres toca a Màlaga i el pot puja a 97 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres, 19 de març de 2021, ha estat formada pels números 3 9 35 43 i 44. Les estrelles han estat el 10 i l'1. La recaptació ha ascendit a 67.509.690,60 euros.

Euromillones / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromilones deixa un premi d'un milió d'euros a Màlaga i el pot puja a 97 milions d'euros / RTVE Loterías y Apuestas del Estado

Encertant de primera categoria

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres no s'ha registrat cap butlleta encertant de primera categoria (sis números i dues estrelles), per la qual cosa en el pròxim es posarà en joc un pot de 97 milions d'euros.

'El Milón'

La butlleta encertant d'"El Millón" amb codi LZZ68035, ha estat validada en l'Administració de Loteries número 21 de Màlaga. El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 97 milions d'euros

Com que no hi ha cap encertant de primera categoria, en el proper sorteig de l'Euromillones, que se celebrarà el dimarts, un únic encertant de primera categoria es podria emportar un pot de 97 milions d'euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat