El president dels Estats Units, Donald Trump, ha ofert una roda de premsa des de la Casa Blanca per valorar els resultats de les eleccions de mig mandat on el seu partit, els Republicans, han aconseguit ampliar la majoria al Senat, però han perdut la majoria a la Cambra de Representants. 

A mitja roda de premsa, però, el president ha tingut una disputa amb Jim Acosta, periodista de la CNN, mitjà que el president considera com "un creador de notícies falses", per culpa de dues preguntes, una sobre les investigacions de la trama russa, que les ha considerat "totalment falses" i l'altre sobre la caravana de migrants que es dirigeix als EUA, que l'ha considerat com una "invasió".

Davant d'aquestes dues preguntes, Trump li ha recomanat a Acosta que li deixi dirigir el país i quan s'ha cansat de respondre ha fet callar el periodista i li ha exigit que apagués el micròfon. És més ha afegit que que Acosta és un maleducat i una persona espantosa i que la CNN hauria d'estar avergonyida de tenir-lo en plantilla.   

Un cop Trump ha acabat la seva resposta, s'ha allunyat del faristol amb els braços creuats fins que Acosta no ha parat de preguntar. El següent en preguntar, però, ha estat Peter Alexander, periodista de la NBC, que ha defensat Acosta dels insults del president. Trump no en tenia prou i també ha carregat contra Alexander etzibant-li que no és "un gran fan" de la NBC.

 El president americà encara ha tingut temps per un últim enfrontament en mig de la roda de premsa, aquest cop contra April Ryan. Quan aquesta li ha intentat fer una pregunta el president l'ha fet seure durament al·legant que "no l'havia cridat" i que estava parlant amb un altre periodista.