La populista campanya a favor del Brèxit comença a fer aigües. Ara que la marxa del Regne Unit ja és un fet, votat per més de 17 milions de persones, alguns líders antieuropeus han començat a reconèixer que no totes les promeses que es van fer durant la campanya es podran portar a la pràctica. Ho ha hagut de reconèixer, ni més ni menys, que el líder del Partit per la Independència del Regne Unit (UKIP), Nigel Farage.

En una entrevista al programa Good Moring Britain de la cadena ITV, Farage ha reconegut que no pot garantir que els 350 milions de lliures que anaven destinats setmanalment al pressupost comunitari de la Unió Europea, ara es puguin destinar al sistema sanitari. La campanya a favor del Brèxit havia promès per activa i per passiva, que si marxaven de la UE, aquests diners es gastarien en més hospitals i prestacions sanitàries al país. 

Aquest era el vídeo que els partidaris del Brèxit van llançar a l'inici de la campanya i van mantenir durant els dos mesos que va durar:

A l'inici del vídeo, els partidaris del Leave asseguren que amb els 350 milions setmanals destinats a Brussel·les es podria construir un nou hospital.