Enmig de la violència desencadenada al Pròxim Orient, un vídeo de la jove antisemita de Madrid, Isabel Peralta, del passat mes de març, ha transcendit a les xarxes i s'ha fet viral. En ell, es pot observar l'ultra carregant contra Israel. "No volem pau. Volem guerra, victòria", declara.

"Intifada. Sang, terra, identitat"

El passat 27 de març, amb motiu del dia de la Terra Palestina, la jove va fer una intervenció amb l'organització ultra Bastión Frontal en la que va fer referència al poble israelià com "l'objectiu de la nostra lluita". El grup de persones que l'acompanyava duia una pancarta amb el missatge "intifada, sang, terra, identitat". 

"La finalitat d'Israel és destruir el món", comença Peralta. "Emparats per l'ONU, la UE i d'altres òrgans d'hegemònic domini sionista, va avançar arrancant amb impunitat la terra vella palestina", continua, mostrant així el caràcter antiglobalista de l'extrema dreta. 

"Una injustícia emparada per l'ONU"

D'altra banda, lloa el poble palestí dient que no es tracta d'un "poble dòcil", sinó d'un "poble noble amb cor pur". 

 "La intifada no és terrorisme com ens fan veure els mitjans i les democràcies, és un acte noble davant la injustícia emparada per l'ONU quan va reconèixer l'Estat d'Israel. És un desafiament als EUA i a Brussel·les", assegura. 

 

Discurs d'Isabel Peralta el passat 27 de març / YouTube Isabel Peralta

 

D'altra banda, el grup al qual pertany Peralta, Bastión Frontal, ha penjat cartells donant suport a Palestina a la ciutat de Sevilla.  

El profund antisemitisme de Peralta

Peralta va fer-se famosa per demanar l'extermini dels jueus. Als seus 18 anys, va encapçalar el torn de parlaments en l'homenatge a la División Azul nazi al cementiri de l'Almudena a Madrid el passat mes de febrer. 

El seu discurs, però, va portar la Fiscalia a iniciar una investigació. "És la nostra suprema obligació lluitar per Espanya i per una Europa ara feble i liquidada per l'enemic, l'enemic que sempre ha estat el mateix, encara que amb diferents màscares: el jueu. Perquè no hi ha res més precís que aquesta afirmació: el jueu és el culpable", va declarar la jove. 

Les barbaritats no acaben aquí, però aquesta és la punta de l'iceberg que ho ha posat de manifest. Sense complir les normes sanitàries, amb discursos d'odi i feixistes i autoritzats per la delegació del govern a Madrid de Pedro Sánchez, la premsa europea es va preguntar com es va poder celebrar un acte com aquest a Espanya.

En una entrevista al diari El Español, Peralta es reafirma en les seves conviccions: "A Alemanya, sent un 1% de la població, el 99% dels càrrecs públics estaven en mans de procedència jueva en època d'entreguerres. Jo els considero culpables de moltes de les situacions i injustícies que pateix el món, com el capitalisme".

 

Imatge principal, Isabel Peralta durant la commemoració del dia de Palestina / YouTube Isabel Peralta