Noves mesures de l’Executiu d’Erdogan en l’educació a Turquia per trencar amb els avanços aconseguits en els darrers anys. Aquest cop Erdogan ha introduït un paquet de noves mesures entre les quals destaca l’eliminació del l’ensenyament de la teoria de l’evolució de Charles Darwin.

Amb aquest decret, la teoria de Darwin només s’ensenyarà a la universitat. Una mesura que tot sembla indicar que és per motius religiosos, però que el ministre d’Educació turc nega i addueix a la dificultat d'ensenyar-la a nens i adolescents. 

Una altra de les mesures que entrarà en funcionament amb aquest decret és l’habilitació de sales per resar a les escoles.

Aquest paquet de mesures s’emmarquen dins les accions que està portant a terme el Govern d’Erdogan en els darrers mesos, que busca silenciar la dissidència i limitar la llibertat d’expressió. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat