Greu accident aquest matí al carrer Camp Road del barri de Wimbledon, al sud de Londres. Segons les primeres informacions, diverses víctimes han hagut de ser ateses pels serveis d'emergència després que un Land Rover hagi col·lidit contra un edifici en una escola primària de noies. La Metropolitan Police ha confirmat que no es tracta d’un incident, ara per ara, que es pugui relacionar amb el terrorisme.

Fonts oficials confirmen que hi ha diversos ferits, però ara per ara no hi ha cap informació sobre el nombre total de persones ferides, si hi ha morts i si entre les víctimes hi pot haver menors d’edat, ja que l’accident s’ha produït davant d’una escola de primària. Alguns mitjans asseguren que n’hi pot haver set ferits, sumant menors i adults.

Incident en curs

Els efectius de policia i emergències segueixen a la zona, l'incident continua, ha assegurat a les xarxes socials la policia metropolitana de Londres. Després de rebre's l'alerta, s’han dirigit fins al lloc dels fets la Policia Metropolitana de Londres (Met) i el servei d'ambulàncies londinencs, que encara són a la zona. "És extremadament preocupant", ha assegurat en declaracions a la BBC el diputat per Wimbledon, Stephen Hammond, que ha informat que l'incident s'havia produït en un lloc allunyat de la ciutat.

La redacció d'ElNacional.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.