Després del tràgic atac que ha tingut lloc aquest migdia al nord d'Anglaterra i que ha posat fi a la vida de la diputada laborista Jo Cox, les campanyes a favor i en contra del Brèxit han quedat suspeses. Cox ha estat disparada i apunyalada quan anava a participar en un acte de campanya en contra la sortida del Regne Unit de la Unió Europa. Segons alguns mitjans locals, el presumpte atacant ha cridat "primer el Regne Unit" abans de disparar.

També el míting a Gibraltar que tenia previst el primer ministre, David Cameron, ha quedat suspès. La visita, però, no ha sigut anul·lada, ja que el primer ministre ja es trobava a Gibraltar en el moment dels fets. Cameron havia de fer una visita històrica al penyal, i pronunciar un míting a favor de la permanència del Regne Unit dins el grup dels vint-i-vuit, convencent així els ciutadans d'aquest territori de votar per la UE el pròxim dijous 23 de juny. 

Era la primera vegada que un primer ministre britànic visitava Gibraltar des de 1968. L'últim va ser Harold Wilson.

El govern espanyol, en contra

La visita de Cameron ha generat polèmica per Espanya. El govern espanyol s'ha mostrat molest per la visita i ha expressat el seu rebuig. Ho ha fet el ministre d'Afers Exteriors en funcions, José Manuel García Margallo, que ha assegurat que Gibraltar és una colònia que està pendent de descolonització. També el president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, s'ha mostrat molest i ha assegurat que "Gibraltar és espanyol".