La cantant Ariana Grande ha anunciat que tornarà a Manchester per oferir un concert en honor a les víctimes de l'atemptat que va sacsejar la ciutat anglesa el passat dilluns, just en el moment en que s'acabava el concert de l'artista nord-americana. 

En un emotiu comunicat, que Grande ha penjat al seu Twitter, la cantant ha donat les gràcies als seus fans per tot el suport que ha rebut aquests dies i ha declarat que tornarà a la “increïble valenta ciutat de Manchester per compartir temps amb els seus fans i oferir un concert benèfic", que servirà per recollir diners i retre un homenatge a les víctimes de l'atemptat i a les seves famílies.

Un concert que encara no té data, però que Grande ha confirmat que ella mateixa la donarà a conèixer un cop estigui tot tancat. 

Grande ha deixat clar que davant dels "fets cruels" de violència que es van viure dilluns, la resposta serà "sentir-se més junts, ajudar-se els uns als altres, estimar més, cantar més fort i viure amb més amabilitat i generositat de com ho fèiem abans". 

En aquest sentit, Grande ha expressat que res del que ha passat canviarà el propòsit de la seva gira ‘Dangerous Woman’, que no és un altre que “ser una via d’escapament pels fans, per celebrar i  sentir-se ells mateixos” i ha afegit que “quan mira el públic als seus concerts hi veu diversitat, puresa, bellesa, felicitat. Milers de persones que són allà per una única raó, la música”.

L’artista nord-americana ha finalitzat el comunicat amb un darrer record a les víctimes de l’atemptat, “seguirem endavant en honor als que hem perdut, a les persones que estimem, als meus fans i a tots els afectats per aquesta tragèdia”.

Arran de l’atemptat, Grande va decidir suspendre temporalment la gira mundial ‘Dangerous Tour’ i retornar als Estats Units. La cantant reprendrà els concerts el dia 5 de juny i el 13 serà al Palau Sant Jordi de Barcelona.