La cantant Ariana Grande ha decidit suspendre temporalment la seva gira Dangerous woman, segons informen fonts pròximes a la cantant al lloc web especialitzat en espectacles TMZ. Sembla ser que la decisió s'ha pres arran d'un atac d'"histèria" per part de la cantant. 

"Destrossada. Des del fons del meu cor, em sap molt molt de greu. No tinc paraules", és el missatge que la cantant nord-americana feia arribar a totes les víctimes de l'atemptat i als seus prop de 46 milions de seguidors a Twitter. La xifra actual de víctimes que ha deixat l'atac és de 22 morts i 59 ferits.

La següent parada de la gira mundial era Londres, i el 13 de juny hi havia previst un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona; per ara s'han cancel·lat les actuacions. Els que són pròxims a l'estrella juvenil han explicat que Ariana està "desconsolada" i el seu equip està preocupat per la seguretat de la cantant. 

El representant de Grande, Scooter Braun, ha indicat que l'artista demana que "tothom faci costat a les famílies de les víctimes i que les porta al seu cor". TMZ assegura que a hores d'ara la cantant no està preocupada pels concerts i que reprendrà l'activitat quan els metges l'avaluïn i considerin que està emocionalment preparada.