El pisco es produeix exclusivament a Xile i al Perú, sent un dels brandis més famosos fora del continent europeu. Quan demanis un pisco-sauer, recorda que el pisco és un destil·lat de la varietat muscat. Queda't amb el clima i condició topogràfica única de Xile: és lliure de la fil·loxera pel seu aïllament físic (Andes, l'Oceà Pacífic al desert i el corrent d'Humboldt).

 

 

El pisco Xilè es produeix principalment a partir de moscatell, PX o torrontés, tant en forma de vi com en forma de pells. Posterior a la fermentació, es realitza una destil·lació doble i s'envasa com a corrent (30% ABV), especial (35% ABV), reservat (40% ABV) o gran pisco (43%ABV). En cas de tenir envelliment, pot ser de guarda (180 dies) o envellit (1 any).

Al Perú s'elabora a partir de most de raïm fermentat, amb varietats aromàtiques i no aromàtiques. Es destil·la en alambí tradicional i s'envasa al grau obtingut en la destil·lació, sense diluir ni afegir additius de cap tipus, per la qual cosa la destil·lació ha de ser exacta. Es pot trobar pisco pur (una varietat de raïm), acholado (barreja de raïm), most verd (amb most parcialment fermentat) o pisco aromàtic (amb varietats aromàtiques).